Άννα Μαρία: εκτός από κλέφτρα με είπαν και ψεύτρα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αφου έκλεψες στις μερίδες!
    Το είδε όλη η Ελλάδα τι τεράστιες μερίδες έβαζες στα φιλαράκια σου και μικρότερες στους μη φίλους σου,
    και μετά πας να μας δουλεψεις όλους ότι όχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα;
    Αφου σε είδαμε μαρή!

  2. Μα εχεις πει ψεματα κοριτσι μου σε προηγουμενα επεισοδια τι να θυμηθω το μωρη αντι για μωρε που ειπες οτι ειχε πει η Ασημινα και αλλα πολλα επισης…

  3. Οτι ο ηλιθιος ο Τβλακακης μιλαει ετσι σε μια γυναικα που δεν τον πειραξε προσωπικα, μονο κ μονο επειδη ακουγε αρνητικα απ εξω και πηγε εκει να κανει τσαμπουκα σε ατομα που ειναι ηδη τρεις μηνες χωρις φαγητο, δεν σας πειραζει?? Το ατομο ειναι κατινα μεγαλη..

  4. Εσύ έθεσες τον όρο με αποκαλείς κλεφτρα;Και μετά το χρησιμοποιεισαι ο ταβλα το ψεύτρα.σε συμπαθώ Αλλά κάποιες φορές εισαι νευρική και κολλάς.ο καθένας εκει στην μπλε ομάδα εχει στρατηγική. των τριών την στρατιγικη πάω πιο πολύ.

  5. 1,2,3 Σωωωπα. Εσύ??? Αποκλείεται. Είμαι σίγουρη ότι δε κατάλαβες καλά. Εσύ είσαι παιχταρου τι να λέμε τώρα. Αι σιχτιρ κοπέλα μου.

  6. Ελεος κουκλα μου ..κουρασες με την ηθοποιία σου πλις πηγε να κανεις κανενα σεχακι με το νικο στο δασος . Και ολοι ειναι τρελη και δεν βλεπουν αν φλεταρις λιπαμαι τον κερατα που ειναι απεξω . Και 3 μηνες ενα ατομο το ξερεις και κοιμασε πανω του το φιλας και πηδεσαι αντε μωρη .

  7. Ουτε ψευτρα εισαι.ουτε κλεφτρα βεβαια..και βεβαια δεν εισαι ανηθικη.!!και οτι βλεπουμε εμεις στο παιχνιδι,απλως οφθαλμαπατες..μηπως ρε παιδια να κοιταχτουμε σε κανενα γιατρο που κατηγορουμε το αθωοο…

  8. Τι έγινε ρε κόκκινοι και βριζετε την Άννα Μαρία? Ούτε εγώ την συμπαθώ αλλά της βγάζω το καπέλο που έμεινε στην 3αδα και δεν πήγε με τους πολλούς (Καλιδη ελευθερία) για να σώσει το τομάρι της. Και αυτό με τον Νίκο εσείς τους φίλους σας δεν τους φιλατε στο μάγουλο η δεν τους αγκαλιαζετε???? Και είναι αληθινοί εκεί μέσα όλοι οι υπόλοιποι????????Όλοι κόκκινοι και μπλε για τα λεφτά τα κάνουν όλα.

  9. Το φροκαλο, άλλες φορές επικαλείται την ηθική, (ποια ηθική αλήθεια;) άλλες φορές όχι. Όλα κατά το δοκούν. Βγες έξω να δεις την αλήθεια κατάματα.

  10. Οι μόνοι σταθεροί παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού. Λυπάμαι όλους εσάς που κάνετε άσχημα σχόλια για ένα κορίτσι. Ντροπή σας!!!!!!!!!!!!!

  11. Καλή η θυματοποίηση που πήγες να κάνεις Άννα Μαρία με τους φίλους σου αλλά δεν ξεχνάμε