Έκρηξη Ρουβά προς Βαλάντη: Είμαστε άνθρωποι ρε φίλε | Survivor | 29/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλά δε περιμέναμε το survivor για να δούμε πόσο μλκς είναι ο Βαλάντης! Έχει δείξει δείγματα και εκτός survivor..

  2. Πάντως παιδιά, αν και βλέπω ότι πολλοί θαβετε τον Βαλαντη, ΠΙΣΤΕΎΩ πως είναι πολύ άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Τριαντάφυλλο. Εκείνος με εκνεβριζε μόνο που μιλούσε. Πολύ ψέμα, ανακάτεμα και δήθεν άνθρωπος. Από την άλλη ο Βαλαντης μου φαίνεται ντόμπρος, ευθύς και λογικότατος. Εμένα πιο πολύ μου θυμίζει τον Κολυβα, αν θέλετε.

  3. Η παραγωγή θα ρώτησε… ποιός θέλει να κάνει τον Τριαντάφυλλο??
    Και ο Βαλάντης είπε εγώ.
    Οπότε θα βλέπουμε τον Βαλάντη να έχει γκρίνια σε όλα κάποια στιγμή σε ένα συμβούλιο θα πει το ακροβατώ σε ένα σχοινί θα το πει και στο πάρτι της Ένωσης και έτσι θα ξαναγίνει διάσημο ξανά το τραγούδι του. Και όταν τελειώσει το survivor θα πάμε και στον Σεφερλή να τον δούμε να παριστάνει τον Βαλάντη. Ορίστε βγήκε το πρόγραμμα πώς θα πάει!!

  4. Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΑΤΗΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΕΧΣΑΣΕ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΥΒΑ

  5. Εγώ το είχα πει πριν ακόμα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο , ότι ο Βαλάντης θα τους κάνει άνω κάτω.

  6. Κομπλεξικός… Εδώ είχε πει να αποσυρθούν μεγάλα ονόματα στο τραγούδι για να δώσουν χώρο στους νέους… Αφού ρε φίλε δεν το έχεις ούτε εκεί… Κλασική τακτική κομπλεξικόυ ανθρώπου…. Σαν τον άλλον τον τελειωμένο!!!

  7. Στην αρχή βάλανε χέρι στην Μυριέλλα off-camera να μην μιλάει στν αγρότη επειδή οι ομάδες εχουν έχθρα και μετά ειπαν στην μπλέ ομάδα "Χαρήκαμε που κερδίσατε" Ο Βαλάντης εδω τους λεει αφου δεν εχετε προβλημα με την αλλη ομάδα γιατι σταυρώσατε χτες την κοπέλα? Και η Μουχρίτσα ο Ρουβάς του το γύρισε οτι "Δεν χάρηκες που κερδισαν και οι αλλοι την φωτιά" Ενω η ερωτηση του ειναι για την κοπέλα συν οτι μολις ειδε ειδε την κάμερα στο 3:00 αρχισε να το παίζει ανθρωπιστής…

  8. Βαλαντης ειναι πιο πολυ προς Παπα παρα προς Νταφυ! Ωχ…θα παει και bachelor?

  9. Μπραβο στο Ρουβα!!! Χαρα στην ψυχραιμια του να εξηγησει τα αυτονοητα!!! Μπραβο και σε Ευρυδικη!!! Ειπα κι εγω…πολυ ηρεμος ηταν ο Βαλαντης!!! Ξεδιπλωθηκε…τωρα μαλιστα!