Έξαλλος ο Αημακόπουλος με τον Daffy: Φύγε από δω πέρα να μη σε βλέπω




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ασημακοπουλε για ηθοποιος εχεις ταλεντο. Ομως δεν εισαι ουτε για συνανθρωπος,ουτε και για φιλος που συχνα ισχυρίζεσαι. Οτι κι αν εισαι ομως δημοσιως μην το κανεις γιατι μπαινεις μεσα στην ψυχη ορισμένων νεων με την αναλογη συμπεριφορά που καταληγει σε κατι ασχημο. Η πολυ σου ανεμελια και χαρα μετα την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και η ηθοποιία σου εις βαρος του,εισαι παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΉ. Καρολινα θελησες να απαξιωσεις το ζευγαρι και να προβληθεις ως κατεχουσα πολλα περι ΑΓΑΠΗΣ και επεσες στο λουκι της βρωμιας. Επισης ο ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ σου ενωπιον εκατομμυρίων ανθρώπων δειχνει πολλα περι προσωπικοτητας. Υπαρχει και ο συμπαίκτης σας ΗΛΙΑΣ που το παιζει σε διπλο ταμπλό ,αλλα σιχαμερο. Ελενη η ζωη κρυβει πολλα και δυσκολα. Προσεχε.

  2. Σιγά μωρέ με Τις απειλές!είδαμε και με την Νικολέτα που βγήκε τι έγινε…όλο κουκλίτσα την λέτε

  3. Ασημακοπουλε είσαι οτι πιο εμετικό υπάρχει στο ανθρώπινο είδος. Την ημέρα που και εσυ θα αποφοιτήσεις θα κάνει γλέντι όλη η Ελλάδα. Κομπλεξικε!

  4. Άντε στα τσακίδια Ασημακόπουλε κ σκρόφα Καρολίνα μου γυρίζουν τα έντερα κάθε φορά που σας βλέπω. Δεν μπορώ να χαρώ το survivor βλέποντας τα μούτρα σας.

  5. Απο το παρεακι σειρα θα εχει η Χαμπερη τωρα! Αμα δεν μπορουν να βγαλουν στον τακο και τη Μαριαλενα και το Σακη μαζι ποιον θα ψηφισουν αραγε;;; Την Ελενη που ειναι ο πιο αδυναμος κρικος (δεν εννοω αγωνιστικα)!

  6. asimakopoyle eyxomai na ta davaseis ta sxolia i kapios syggeneis soy na deis poso agapitos eisai ston kosmo….lypamai ta aderfia soy poy se anevazane stis ekpompes kai se paroysiazane san kalo paidi….eisai milia makria apo ayto

  7. Καρολινα μαθε να χανεις ,να δεχεσαι την κριτικη των συμπαικτων σου και φροντισε την δηθεν μορφωτικη σου καταρτιση που δεν εχει νοημα σκεψης και λογου. Επισης μη κρατας τα προβατάκια σου απο το σχοινι δεν θα σε ψηφισω. Ηλια δειχνεις καλοσυνη μονο για το φαινεσθαι. Ασημακοπουλε οταν βγεις παρε το ντεφι της αρκουδας και χορευε σου παει πολυ στο κουνημα. Και οι τρεις να κανετε γυμνισμο στην παραλια σας και οχι δημοσιως σε εκατομυρια τηλεθεατες. Ελενη η σιωπη σου εκρυβε και κρυβει πολλα. Να περναω καλα και δεν με νοιαζει. Κατα βαθος ηταν και στην ζωη σου. ΛΥΠΆΜΑΙ για ολους σας το δηλητήριο που ξερνατε σε δύο μαχητες με ηθος αθλητου. Το προσωπικο ειναι δικο τους θεμα.

  8. Ντρεπομαι ως Ελληνας για καποιες παρουσιες του Survivor οπως Ασημακοπουλος, Καρολινα, Χαμπερη.Οσο για τον Μπογδανο και αυτος μου φαινεται πολυ ντεμι, εμπρος αλλα και πισω αλλα.Ειλικρεινα πιστευω οτι ο πιο μαγκας και αυτος που θα βγει εξω και θα τον χαιρεταει ο κοσμος θα ναι μονο ο Τριανταφυλλος, και ο Σακης ηταν πολυ καθαρος χαρακτηρας.

  9. Τι άνθρωπος αυτός ο Ασημακοπουλους πια… Τι μίσος κακία.. Ούτε που του μιλάνε ούτε που του δίνουν σημασία και στάζει φαρμάκι.. Αντε να έρθει η σειρά σου να παρταρουμε ?‍♀️

  10. Κορόιδα είχατε τον νταφυ και δικαιολογουσατε τις ήττες τώρα που θα σας κάνει πελατες ο Σάκης και η Ελένη να δω τι θα λέτε γιατί μας κουράσατε εσύ και η Κάρολ

  11. Πήγε η κοπέλα να πει τα Νέα Στους Αμιγκος δεν μπορεί το κορίτσι να μην ξεκατινιαστουν πρέπει να περάσει από τα Αδέρφια τής να τα πουν είναι στην κόκκινη ομάδα και τα πάει και τα φέρνει τα χαμπέρια….

  12. Ακόμα και στην αποχώρηση η σουβλιτσα έλεγε επιτέλους επιτέλους.. Κατσε να βγεις στον τακο και θα πας σπίτι σου.. Η δε οχιά έλεγε σουτ σουτ ακούγεσαι.. Αυτοί οι δύο είναι κακά παιδιά… Κρίμα..