ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ; “THE RANT”




Τα πάντα είναι θέμα ισοζυγίου μεταξύ θετικής και αρνητικής ενέργειας. Αγαπάτε αλλήλους αλλά με μέτρο, με πλαφόν και με κόφτη. Στην αντίθετη περίπτωση οι μηχανισμοί ομοιόστασης του σύμπαντος θα κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν το ζύγι σε
ισορροπία. Δεν είπαμε να συνουσιάζεστε με αλλήλους αλλά ούτε να τους αγαπάτε σαν σχιζοφρενείς. Απλά με μέτρο ρε παιδιά.

κείμενα παρουσίαση: ΣΕΞΠΥΡ
SUBSCRIBE:

F A C E B O O K

I N S T A G R A M

σκηνοθεσία/μοντάζ/φωτογραφία:Άρης Καπλανίδης
SUBSCRIBE:

F A C E B O O K

I N S T A G R A M

post production: ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ

#ΤΗΕ_RANT #Human_man

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σωστά πράγματα λες ρε φιλαράκι, να είσαι καλός άνθρωπος όσο πιο πολύ γίνεται, δηλαδή μέχρι εκεί που δεν "πιδιέσαι" ο ίδιος. Δώξα στον Θεό και στα αδέρφια μας που το αξίζουν. Α επίσης δύο πράγματα για τις σταυροφορίες: πρώτο,οι σταυροφορίες ήταν πολιτικό-οικονομική απόφαση από τους βασιλείς της δύσης και φυσικά του Πάπα και δεύτρον εμείς(δηλαδή οι ανατολικοί χριστιανοί)είμασταν τελικά θύματα στις σταυροφορίες(τελικά γιατί χάρη στην πρωτη ανακτήσαμε κάποια χαμένα εδάφοι από τους τούρκους)για ποικίλους λόγους με σημαντικότερο λόγο την άλοση της Πόλης και διάλυση της Ρωμανίας(γιατί μιλάω για ιστορία σε ένα commet από ένα βίντεο του Σέξπυρ βοήθια!).

  2. PROTA PREPEI na AGAPAME EAYTO MAS META OIKOGENEIA mas K NA PROSPATHOUME NA KANOUME TO KALYTERO GIA ALLOUS XORIS NA GINOMASTE THYMATA ….ISOROPIA XREIAZETE …AMA MAS BRISEI KAPOIOS TH MANA KALYTERA NA BREI KARABI NA FYGEI FYSIOLOGIKA PRAGMATA….

  3. Αγαπάτε αλλήλους με κόφτη αγαπημένοι μου φίλοι! Αλλιώς όλα θα ισιώσουν…εις βάρος σας!

  4. Δεν καταλαβαίνεις πόσο ταυτίζομαι με τα όσα είπες. Αυτό που με πειράζει εμένα όμως δεν είναι το ότι το σύμπαν όντως φαίνεται αρκετές φορές να τα βάζει μαζί σου γιατί έκανες κάτι καλό και ανθρώπινο. Την αχαριστία δεν μπορώ. Να σου δώσω και λεφτά, να σου κάνω και χάρες, να εκτελέσω και χρέη δωρεάν ταξί, και τα πράγματά μου να σου δανείσω (πολλές φορές ανεπιστρεπτί) αλλά δείξε μου έστω και στα λόγια ότι αυτό που έκανα το αναγνωρίζεις και το εκτιμάς, γιατί στο τέλος της μέρας δεν είχα καμία απολύτως υποχρέωση να σε βοηθήσω.

  5. Σε τέτοιο κόσμο ζούμε, και να θες να αγιάσεις δεν σε αφήνουν, σταματήστε την Γη να κατέβω ρε μουνιά!