Αλέξης σε Τριαντάφυλλο: Οι υποψηφιότητες ήταν τυχαίες;




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αμα τους πεις να φτιαξουν ενα φαι δεν θα ξερει κανενας τους αλλα κι αλλα μονο ξερουν να τα μαγειρευουν καλα λεει ο ασημακοπουλος.

  2. Ποιον ήθελες να ψηφίσουν ;Την Ελευθερια η εσένα θα ψήφιζαν όλοι !
    Την γλυτωσες πρός το παρόν αλεπού Αλέξη ,μα τωρα ειναι η σειρά σου !

  3. Παπα ο τζειμς επηρέασε και την ελενη και τον παυλο. Ολα αυτα τα ειπαν επειδη τους τα ειπε ο τζειμς και οχι επειδη εισαι μαλακας και τους εχεις πρηξει τα αρχιδια.
    Επισης επηρεασε και ο τζειμς τον ηλια να ψηφισει την ελευθερια. Πολυ υποπτη η ψηφος του Ηλία προς την ελευθερια, αφου η κοπελα ηταν παιχτουρα μεγαλη!!!

  4. Η φάση που ο Αλέξης ξέρω γω κράζει όλους τους φίλους του και απλά τους χρησιμοποιεί για να εξουδετερώσει τον Τζέιμς και να φτάσει τελικό και αυτοί δεν έχουν καταλάβει τίποτα είναι κατάσταση supervillain της Marvel ή Dc

  5. Ρε φίλε δεν μπορούσε να φέρει ούτε μια νίκη η Ελευθερία! Τι εννοείς ότι επηρέασαν την ψηφοφορία των κόκκινων πάλι οι μπλε! Ήμαρτον Αλέξη έχεις καταντήσει κουραστικός!

  6. και ποιός θα έπρεπε να ψηφιστεί αν όχι η ΤΕΛΕΦΕΡΊΚ ρε μπαγλαμά Παππα;;;που για να πετύχει τον στόχο θα έπρεπε να κάνει τάμα στην Παναγία την Σουμελά…βέβαια για μένα έπρεπε να βγεις πάλι εσύ, αλλά ο Λιάκος είναι ανεξικακο παιδί και σου έδωσε την ευκαιρία μπας και συνέλθεις αλλά πουυυ…εσύ το ίδιο τροπάριο…

  7. Μπράβο Αλέξ ελπίζω να μείνεις στο παιχνίδι για να αποδείξεις !! το ποσό λάθος είναι αυτή που το παίζουν διπλωματία !πρώτος είναι Κορο μετά Κώστας και Παύλος στο τέλος η Ελένη εδώ είμαστε να δούμε και να είστε σίγουροι ότι σε λίγες ημέρες θα συμφωνήσετε μαζί μου .Αυτή τη στιγμή φυσικά και δεν αλλάζει κάτι θα περιμένουμε να δούμε ?

  8. Αυτό που θέλω να πω είναι οι ατάκες 'Την γυρίσεις την μπιφτέκα" και "χαλάρωσε τα μπουτακια σου" θα είναι χιτ του καλοκαιριού.

  9. Απο τις λίγες φορές που ο Αλέξης Παππάς λέει σωστά πράγματα.. Ξεκάθαρα πιόνια του Τζέιμς για την στρατηγική του είναι όλοι αυτοί που τους έχει από κοντά .. Βέβαια μόνο με τον Ντάφυ δεν θέλει να τσακωθεί επειδή βλέπει ότι του τρώει τα πουλιά σιγά σιγά και θέλει να τα έχει καλά μαζί του τουλάχιστον όπως δείχνει …