Ανιχνευτής Μετάλλων επ. 3: Η ιστορία του “Metal Hammer”, που μεγάλωσε γενιές metalheads




Όταν μιλάμε για το Metal Hammer, μιλάμε για την έντυπη και ζωντανή ιστορία του ελληνικού heavy metal. Πώς είναι δυνατό να μιλήσεις για το ελληνικό metal χωρίς να περάσεις από τα γραφεία των highlanders της σκηνής;

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Φοβερές αναμνήσεις, περιμέναμε πώς και πως για το νέο τεύχος.
    Πλέον στα 46 ακόμα με χεβι μέταλ μπλούζες και συναυλίες κάργα.
    Αιώνια πιστοί.

  2. Αν όλοι άκουγαν χεβι μεταλ ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Στίχοι μουσική και μουσικοί ένας και ένας…

  3. οκ… πέρα από τα σχόλια για την εμφάνιση και πως έβλεπαν τους μεταλάδες τη δεκαετία του ΄80 ή σήμερα πιστεύω ότι υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ρωτήσει κανείς τη συντακτική ομάδα του περιοδικού.

  4. Ο Χρονόπουλος έχει πολύ δίκιο όταν λέει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο κομμάτι της αντιμετώπισης των μεταλλάδων στην χώρα μας. Απλά οι περισσότεροι δεν φαίνονται πλέον σαν μεταλλάδες και για αυτό την «σκαπουλάρουν». Στην επαρχία ειδικότερα ακόμα στην μπούκα σε έχουν. Αν αποφασίσεις να βγεις έξω με ένα τζιν με ραφτά ή ένα extreme t-shirt σε κοιτούν σαν εξωγήινο. Σκατά στα μούτρα σας ρε, είμαι 41 και θα φοράω ότι γουστάρω και όποτε το θελήσω! Respect στο Metal Hammer, το διαβάζω από το 1987 και έχω μια ντουλάπα γεμάτη. Αν δεν υπήρχε το περιοδικό αυτό θα είμασταν πολύ φτωχότεροι σε γνώσεις. Συγχαρητήρια για την συνέντευξη.

  5. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ , ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ , ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ROCK ΕΛΛΗΝΙΚΑ ROCK ΔΙΣΚΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ , ΠΕΘΑΝΕ

  6. Προσωπικα πιστευω οτι η ροκ-μεταλ σκηνη ειναι οτι καλυτερο εχουμε να δειξουμε μουσικα σαν χωρα και ακομα βρισκεται στην αρχη κατε εμε και ισως και γ αυτο ειναι τοσο γαματη επειδη δεν εχει εμπορευματοποιηθει ουτε εχει μπει σε τρυπακια….Η σκηνη αυτη ειναι αγνη και ενδοιαφερεται για την μουσικη και μονο και το καταλαβαινεις ευκολα απο συνεντευξεις οπως αυτη αλλα και απο μπαντες και ακροατες…Το μεταλ και το ροκ δεν θα πεθανουν ΠΟΤΕ!!!!!

  7. Πολλές αναμνήσεις από το Χάμερ. Μας μεγάλωσε, μας έμαθε μπάντες και είδη που δεν ξέραμε και δίκαια θεωρείται ένα από τα καλύτερα Χάμερ σε όλη την Ευρώπη.