Ανχελίτα σε Ευδοκία: Μόνη σου αποστασιοποιείσαι




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μήπως Ανχελίτα την ζηλεύεις και την κατηγορείς, λέμε μήπως;Και το άλλο το ερπετό η Σαμάνθα,,,πρέπει να φύγουν αυτές.

  2. Της τη λένε γιατί κάνει μαλακιες . Πας και τρως το φαΐ των άλλων χωρίς να το συζητήσεις με όλους . Είναι σαν να τους γράφει στα αρχιδια τους και προσπαθεί να δημιουργήσει κόντρες .

  3. Η κοπέλα έχει φουλ κόμπλεξ… θυμάμαι που ήθελε έναν γκόμενο γνωστό μου και ζήλευε οποία τον κοιτούσε

  4. Ωραία η στάση της Ευδοκίας … να βγάζει σπίθες η αχλάδιτααα και να μην δίνει καμία σημασία η ευδοκια… απαξιεί !!!! Μπράβο χόρεψε τους στο ταψί όσο μπορείς!!!!

  5. Παιδια δε γινεται φτανει πια η Ανχελιτα λεει ασυναρτησιες και βλακειες. Big brother αυτος ειναι πολεμος απο ολη την κλικα προς την Ευδοκια!

  6. Ειναι λιγοι αλλα εχουν πολλλλοους εξω… Η κλικα νομιζει εχει δυναμη μεσα.. Πρωτη και καλη η Σιχαμανθα να φυγει

  7. Πολύ ερωτευμένη η Ανχελίτα καλέ!! Περισσότερη σημασία δίνει στην Ευδοκία ???

  8. Εχει καταντήσει γελοίο να εγκαλεί η σαν Ανχελιτα την Ευδοκία . Η σαν Ανχελιτα και η παρέα της είναι οι βασιλιάδες του κουτσομπολιού και της παραπληροφορήσεις .ΟΙ τοξικοί 7 οσο πιο γρηγορά βγουν από το ΒΒ τόσο καλύτερο. Καλη συνεχεια

  9. Το εγώ σαν Ανχελιτα, αποδεικνύει και το κόμπλεξ της. Τα άτομα με σύμπλεγμα κατωτερότητας το λένε. Επίσης δεν μπορώ να ακούω τη φωνή αυτού του ευθύ χαρακτήρα, της Σαμάνθα, που ακούγεται σαν κουνούπι. Άμα ήταν όντως ευθύς, θα έλεγε πιο δυνατά να το ακούσει και ο Νίκος μετά το αγώνισμα τη συμβουλή ( μην κοιμάσαι τόσο ). Που να μαγειρεύει δεν ξέρει, αλλά θέλει να έχει άποψη το μυξιαρικο, που έχει ταυτίσει την ασέβεια με την ευθύτητα. Ότι θα προτιμούσα από αυτές τις δύο τη Συλια δεν το περίμενα ποτέ.

  10. Η Ροχαλιτα και η Ρουφιαμανθα αντιπροσωπευουν το κακο ποσοστο της νεολαίας σημερα Η κοινωνία δε χρειάζεται αλλους σαν εσας,γεμισαμε.Εχει αναγκη απο ατομα σα το Νικο και την Ευδοκία!!!

  11. Τρελαίνομαι, αυτό που κάνει η κλίκα είναι απαράδεκτο!Βρήκανε εκεί ένα "θύμα"κ δεν έχουν σταματήσει να την κράζουν,να τη ν κρίνουν για όλα, να την παρεξηγούν που αναπνέει κ ζει…Έλεος κάπου, Σταματήστε πια, εγώ από το σπίτι κ δεν αντέχω να τους ακούω!Ότι χειρότερο όλοι αυτοί..κριμα, κρίμα που νέα παιδιά είναι μέσα στην κακιά, στην ξεφτίλα κ στην πονηριά!Έχουν πολλά να μάθουν ακόμα κ τους χρειάζεται ένα γερό μάθημα, μήπως κ αλλάξουν…..

  12. Το παρταλι η ανχελιτα π δεν μαγειρεύει αλλα εχει γνώμη για το φαγητό και λεει πως της το στέρησαν κιολας…οτι να ναι…Ευδοκία κράτα μην σε κάνουν να φύγεις όπως ο Στέφανος

  13. Η Ανχελωνα ?, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό που το παιζε καλη! Η Ευδοκία θα είναι η νικήτρια!❤❤

  14. Τα καλά τα περσινά έχουμε φέτος με τη Ευδοκία .. Έχει πέραση το μοντέλο αυτοθυματοποιησης.Μπραβο Ευδοκία τά πρόβατα σου ανήκουν.

  15. Ανχελίτα και Σαμάνθα τιs πάνε κόντρα συνέχεια και μετά από αυτό που είπε η Ευδοκία ότι γνωρίζονται από έξω θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα πιστεύω μπράβο στην Ευδοκία κράτα γερά μην μασάs.

  16. Ευδοκια ψυχη μου αξιζεις το έπαθλο των 100.000 ευρω για ολα οσα εχεις αντεξει εκει μεσα ως τωρα ….κρατα γερα ηρωιδα …θα τα καταφέρεις ολα …αξιζεις παρα πολλα επαθλα ακομη …εισαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ απο τους λίγους…????????

  17. Ξεκολιτα πόσες μέρες εκεί μέσα που το ξυνεις είναι ευκαιρία να μάθεις να μαγειρεύεις κανένα μπρόκολο αλλά μάλλον δεν σου μένει χρόνος έχεις άλλες δουλειές!

  18. Στεναχωριέμαι για την Ευδοκία. Δηλαδή σκεφτείτε να υπάρχουν 7 άτομα να σου την λένε μέρα νύχτα, δεν καταλαμβαίνω το πως αντέχει.

  19. "Εγώ σαν Ανχελιτα" βαρέθηκα να το ακούω. Και κόλλησε και τον Παναγιώτη τώρα, λέει και αυτός" εγώ σαν Παναγιώτης"?