ΑΟΥΤΣ ! – 13 – ΟΚ να κλάψεις




Οι περιπτώσεις τις οποίες ειναι ΟΚ νά κλάψεις

Η Χρύσα Κατσαρίνη σχολιάζει την καθημερινότητά της με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Καιρός ήταν να ακουστεί κι η γυναικεία άποψη στο Comedy Lab.

Μουσική – “Slow Burn” Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλά ας με πουν γλίτσα δεν με ενδιαφέρει. Εξάλλου μια ζωη την εχουμε. Χρύσα είσαι όμορφη, έχεις χιουμορ και (μαλλον) είσαι αρκετά σέξυ. Marry me 😛

  2. auto pou les giaton gkomeno pou se xwrisei kai na gurisei pisw gia ta cd upo8eto to exeis pa8ei apo prosopikh empiria na sou afierosw ena tragoudi akou:
    δεν σε θέλω σε μισώ
    δεν σου λέω σε αγαπώ
    θα σου έλεγα το ναι
    μα σε θεωρώ ΚΕΦΤΕ

  3. Aυτά είναι αλλά για το κρεμμύδι μου έχουν πει άλλο τρόπο , βάλτο κάτω από την βρύση ( άνοιξε την βρύση ) και καθάρισε το καθώς θα τρέχει το νερό κάτω από την βρύση. Δεν είπες και το σαμπουάν στα μάτια. Αλλά ήσουν υπέροχη.

  4. Πάρε έναν μπαλτά για να κόβεις φρούτα και πόσα παλιά έχεις πετάξει λόγο ,μεγέθους το επόμενο θέμα να είναι τρόποι για να πετύχεις κάποιον με ένα μπουκάλι νερού!!!

  5. Απογοητεύτηκα λιγάκι…Κάθε φορά περιμένω τα βιντεάκια σου και σκάω στα γέλια!Λιγάκι μέτριο ήταν αυτό αλλά δεν πειράζει περιμένουμε το επόμενο!

  6. Δεν καταλαβαινω τα σχολια τυπου: "δεν ειναι αστειο" "εισαι χαζη" "δεν γελαω με κανενα σου βιντεο"
    Γιατι καποιος μπαινει στην διαδικασια, αφου κατι δεν του αρεσει, να παρακολουθησει ολη τη σεζον, και να κανει χαζη κριτικη;