Ασημακόπουλος: Θα πάμε βρεγμένοι στην καλύβα και μη σου πω τι θα φάμε…




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ασημακοπούλου δεν θες να σου πούμε εμείς τι να φας όταν πας στην καλύβα … τους έχεις συνηθίσει πλέον , σταμάτα να κλέγεσαι και να μας τα κάνεις τσουρέκια με τις ηλιθιότητες σου που χτυπάνε κόκκινο !!!

  2. ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ δωστε σε ολα τα παιδια φαγητο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μην τα κανετε να μαλωνουν μεταξυ τους

  3. Μεγαλύτερος βουτυρομπεμπές και χαιρέκακος από τον Ασημακόπουλο δεν υπάρχει στο παιχνίδι…

  4. Οι μισοί κρυώνουν και κάνουν αλματάκια ,οι άλλοι μισοί στέκουν περήφανοι σαν κυπαρίσσια . Τι φάση ? Σε άλλο νησί είναι οι πρώτοι και σε άλλο οι δεύτεροι ? ?

  5. Ασημακόπουλος όταν σε δύο μήνες εχησ τρεις νηκεσ τη περημενεσ ? λογικό είναι να μην φας , εσύ περάσεισ κε την Ανθή.

  6. Παππάς : «…πολύ ενδιαφέρον η πίστα….»
    Μαρεσει που το παίζει έξυπνος, μορφωμένος κι έτσι ενώ δεν ξέρει να μιλήσει ελληνικά..?

  7. Ο Αλέξης είναι βαλτος από τη παραγωγή για δημιουργία σκηνικών έντασης . Τη δουλειά του κάνει γι'αυτό μην τον βρίζετε . Ο Τριαντάφυλλος επίσης θα παραμένει μέσα γιατί παρουσιάζεται ως το άτομο που προκαλεί γέλιο , ίντριγκες, λύπηση , αντιπάθεια και δεν θα βγει αφού τα τηλεφωνήματα και η μετρήσεις θα ελέγχονται από τη παραγωγή . ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΣΟΥΝΜΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΑΙ

  8. Παππα εισαι τρόμπας. Τα σκορ είναι, 9-10 μπλε, 10-5 κόκκινοι, 4-10 μπλε μέχρι στιγμής. Γυρνάς και λες στο 2 αγώνισμα πως είστε οι ισχυροί χωρίς να έχεις δώσει χρόνο να δεις τι ψάρια βγάζει η ομάδα σου, και ακόμα και τωρα μετά από ήττα 10-4 πιστεύεις ότι ακόμα είστε οι ισχυροί. ??

  9. Χαχαχαχα ο νταφη τον δαγκονε κα λέει στον παπά ένταξη ρε μαλακά σταματά να φιγουμεε στο τέλος πόλοι γελοίο λεμεεε χαχαχαχαχαχαχαχα