Ασημακόπουλος: Περνάνε τη μέρα και σκέφτονται μόνο το εγώ τους




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η διαφορά του Ασημακόπουλου με τον Τζέιμς είναι ότι ο ένας είπε δεν δέχεται να χάνει από μια φώκια,ενώ ο άλλος του έδωσε συγχαρητήρια για την απόδοση του στο τελευταίο αγώνισμα..

  2. ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΌΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙΣ.

  3. Ρε τι κομπλεξ και ζηλια εχουν αυτοι? Ολοι την ωρα με τον τζειμς και τον νικο ασχολουνται. Κατι αλλο δε ξερουν να πουν

  4. Όλοι αθώοι και χωρις στρατηγική και μονο οΤζεημς εχει στρατηγική και ο Νικος άβουλος και ακολουθε τον Τζεημς ..όλοι δουλεύετε για το πονηρό Σακη σας έβαλε στο σακί και θα σας αδειάζει έναν -έναν .Κορο περίμενε έρχεται και σειρά σου .

  5. Πολυ γουσταρω που το χαιρονται τα παιδια!Απολαμβανουν την καθε στιγμη, διασκεδαζουν, γελανε και δεν καθονται σε μια γωνιτσα μην κανοντας τιποτα, περιμενοντας ποτε θα ερθει η ωρα για να αγωνιστουν οπως κανουν Τζεημς Νικος!Πραγματικα λυπάμαι πως βασανιζουν το μυαλουδακι τους ψαχνοντας συνεχως νεες στρατηγικες και πως αντεχουν μια τετοια αγγαρεια!Αν ειναι να παρεις τετοιο επαθλο να το βρασω καλα το χε πει ο Ηλιας!

  6. Eιμαι με κόκκινουs θα διαφονίσω με Ασημακόπουλο γιατί αυτόs εχει διαμαρτυριθεί για το φαγητό πολλέs φορέs τον James και Νίκο και τουs εχω ακουσει να διαμαρτύρονται.

  7. Καλά όλα αυτά για τα αστέρια κτλ….και δίκαιο έχετε….μαζί σας…..ΑΛΛΑ αν σας πει αύριο η παραγωγή ότι δεν υπάρχει τελικά χρηματικό έπαθλο στον νικητή, παρά μόνο ένα κύπελλο τιμής ένεκεν….με τα πόδια θα επιστρέφατε στην Αθήνα την άλλη μέρα….οπότε αφήστε τα αστρα και τα φεγγάρια…παρέα έχετε να τα απολαμβάνετε…αν δεν τα απολαμβάνουν άλλοι δεν σας αφορά.

  8. συγγνωμη ρε ασημακο αλλα ποιους ακριβως θελεις να σκεφτονται.. εσας; πραγματικα καλη και η δημοκρατια αλλα οσο συνεχιζουν να μιλανε γινεται ολο και χειροτερο..σιγουρα γουσταρουν να κερδιζει η μπλε ομαδα, αλλα σαν μπλε ομαδα, προφανως και δεν ενδιαφερονται για τα ατομα που την απαρτιζουν..ποιον να σκεφτουν;την μαριαλενα που τους εχει βγαλει οτι χειροτερο υπαρχει στο ανθρωπινο ειδος(ειδικα τον james), τον παυλο που μια παει να το παιξει δικαιος μια λεει οτι ο james ειναι ισα και ομοια με αυτον και κορο; την ελενη που δεν παιρνει θεση σε τιποτα, ή τον κορο που παιρνει θεση οπουδηποτε αλλου εκτος απο μπροστα στην μαπα τους..

  9. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  10. Γιατι δεν λέτε για τον Τζέιμς και τκν Νίκο που εκαναν φιλίες μέχρι να φύγει ο Παππας και μετα τους ξεβρασαν όλους. ;;; Το παίζουν θύματα και τσιμπάτε

  11. Ρε φιλε οι τυποι σταματημο δεν εχουν,πρωι,-μεσημερι-βραδυ ασχολουνται μαζι τους και με το πως αντιμετωπιζουν εκεινοι το παιχνιδι.Δεν ξερω για αλλους αλλα εμενα με προσβαλει αυτο παρα πολυ.Το ποσο εσωστρεφης ή εξωστρεφης θα ειναι καποιος εξαρταται αποκλειστικα απο αυτον,οπως και το τι θεωρει πιο σημαντικο στο παιχνιδι στο σημειο που εχουμε φτασει.
    Καθε εβδομαδα θα φευγετε ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ μεχρι να καταλαβετε οτι τακτικες τετοιου τυπου,τις οποιες εαρμοζατε στην Μαριανθη εδω δεν περνανε.

  12. μαλλον τους λεει η παραγωγη τι να πουν….ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ειναι τοσο χαζοι???….η μηπως οχι???

  13. ΣΟΚ… σε παιχνίδι επιβίωσης, αυτοί κοιτάνε πώς θα επιβιώσουν! Εντάξει οι κόκκινοι εξ αρχής το είδαν εντελώς πενταήμερη (γι' αυτό και έχαναν) και τους ενοχλεί όποιος έχει πάει να παίξει κανονικά το παιχνίδι.

  14. τους κραζουνε για το φαγητο κ ο ασημακοπουλος στο επομενο selftalk μας ελεγε πως δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ επειδη σκεφτοταν το φαγητο,εχετε ξεφτιλιστει ολοι μαγκες,δρομο ενας ενας.

  15. Καλά μιλάει και ο Ασημακοπουλος που μαζι με Ηλία και Καρολίνα έκραζαν τον Κορο και τώρα κολληταρια