Βαλάντης: Κάποιοι δε χάρηκαν που έμεινα – Γιάννης: Μου "κόπηκαν" τα πόδια | Survivor | 02/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΑΦΩΝΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΝΩ ΠΕΤΥΧΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΙΚΟΥΛΗΣ.ΑΣΗΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΑΟΥ ΦΩΝΗ ΖΗΤΑ ΤΑ 15' ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!

  2. Τουλάχιστον ο Βαλάντης δεν πήγε ούτε να τον καμαρώσουμε αθλητικά ούτε για να αποφύγει το να τσακωθεί.Πηγε να δει πόσο μπορεί να βελτιώσει την υγεία του συνολικά και την ψυχική του κυρίως υγεία ,οπότε από εκεί είναι ναι

  3. Χατζηγεωργίου μη μασάς, να μιλάς. Μια χαρά φωνή έχεις. Έλεος με τον καθένα που το παίζει κάποιος. Εσυ Γιάννη είσαι πολύ καλό παιδί.

  4. Bαλάντη μου αρέσειs σαν προσωπικότητα και σαν τραγουδιστήs είσαι αδύναμοs αγωνιστικά όσο και ο Γιάννηs.

  5. Σιγά ρε Βαλάντη πρόσεχε με την τόση δημοφιλία μη ξεπεράσεις και τον αείμνηστο Μαικλ Τζακσον

  6. Πότε μπήκε ο Sifu Versus στο survivor και γιατί από κάτω γράφει Βαλάντης μπέρδεψαν τον rapper με τον παραγωγό

  7. Ο Βαλαντης πιστευει οτι υπαρχει χειροτερος παιχτης αγωνιστικα απο τον ιδιο.Αν και για να ειμαι ειλικρινης ο Χατζηγεωργιου αγωνιστικα ειναι μεγαλη απογοητευση!