Βαλάντης, Μυριέλλα κι Ευρυδίκη απευθύνονται στον κόσμο | Survivor | 04/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η ευριδικη μπλα μπλα μπλα κι εχει αποψη για ολα και για ολους! Κατα τ'αλλα δεν τα παει καλα με τα λογια!??

  2. Ειλικρινά μόνο να γελάσεις μπορείς με αυτό που βλέπεις η να αναστατωθεις πάρα πολύ και να βρίσεις αλλά είναι πολύ απίστευτος ο Βαλαντης …
    Δεν υπάρχει..δεν παίζει καν και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κοπέλα…αντε ρε φυγε από δω ..μην πω κάτι χειρότερο

  3. Η παραγωγή δεν βλέπει ότι ο Βαλάντης είναι επικίνδυνος Για τους άλλους.
    Οι αντιδράσεις του είναι ψυχωτικές.

  4. Βαλάντη τα στεριτικά της κόκας είναι εμφανή… 0-100 σε 1" και γουρλωμα ματιού σε μια συνεχόμενη παράνοια… Σε λίγες μέρες θα σου περάσουν. Υπομονή.

  5. Παππά , Τριανταφύλλε, Μπογδανε, Κόρο, Καφετζή, Μπαρτζη, Ασημακόπουλε, Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Χριστίνα Κεφαλά και Ελευθερία Ελευθερίου συγνώμη για ό,τι έλεγα δεν ήξερα!

  6. Μακάρι να εφευγες Βαλάντη αλλά ο τούρκος δεν σε διωχνει , δυστυχώς θα εχουμε οπως στο περσινό .Ηθελες και παραπάνω λεφτά σου τα εδώσε για να δημιουργεις ιντρικα , βγάλε τον γαρουφαλλο απο μέσα σου δεν μπορώ να παρακολουθώ το παιχνίδι κούρασες……?

  7. Ευρυδίκη νά φύγει γτ δεν έχει νά προσφέρει πολλά πέρα από… στήθος,ο Βαλάντης απαράδεκτος αλλά προσφέρει ίντριγκα κατά συνέπεια τηλεθέαση .

  8. ? αυτό δεν είναι στο Ελληνικό κοινό κουμάντο κάνει ο Τούρκος επενδυτής και παραγωγός αν θέλει το βαστάει αν θέλει τον διώχνει δεν τα ξέρετε καλά? Εννοώ για το Βαλάντη που τον είχε βάλει στη βιτρίνα ο παραγωγός για να μπαίνουν οι πελάτες στο μαγαζί καταλαβαίνετε τι εννοώ καλή συνέχεια?

  9. . Όσοι θέλουν παιχνίδι επιβίωσης ψηφίζουν Ευρυδίκη, Βαλάντη αλλιως σασμό , γη της ελιάς και σκοτεινή θάλασσα .Βαρεθηκαμε και Κούρασαν αυτά τα δήθεν Λαβ στορι Σκάι !!!!!

  10. Μυριελα μέχρι το τέλος! Ντροπή για έναν ολυμπιονίκη να εκφέρει τέτοια γνώμη και να μην γνωρίζει τρόπους! Βαλαντης ότι χειρότερο έχει περάσει από το σερβαιβορ με διαφορά! Καλά για την ευριδικη φαίνεται τι άνθρωπος είναι, ύπουλη με κακία και δήθεν τρόπους!

  11. Η Μυριελλα είπε ξεκάθαρα ότι έχει σχέση έξω από το παιχνίδι και πάει να κάνει σχέση με το Γιώργο. Ο Γιουρικας είναι ένα πολύ καλό παιδί ειλικρινής ευγενικός που τα λέει τα πράγματα στα ίσα. Ο Βαλαντης είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και δεν του βγαίνει σε καλό φαντάσου ότι του χτύπησε η πείνα.

  12. Βαλάντη είσαι ο νικητής του survivor .αν φύγεις μετά δεν θα έχει καμία αξία το παιχνίδι.ολοι είναι λίγοι. Μόνο εσύ τα λες όπως πρέπει

  13. Δε μου αρέσει καθόλου ο πονηρός βλάχος που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη Μυριέλλα για να προχωρήσει στο παιχνίδι.Έχει ύπουλη στρατηγική και δεν είναι καθόλου αυθεντικός.Αν οπωσδήποτε είχε ανάγκη να συμπαθήσει μια κοπέλα για να πάρει ψυχολογία, υπάρχουν κοπέλες στην ομάδα του,του αρέσει να προκαλεί και είναι ο πιο αντιπαθητικός για μένα.

  14. Έχω την μέση μου λέει τότε τι πήγες να κάνεις εκεί μέσα? Και από που κι ως που οριστηκες και προπονητής ρε μπάρμπα?

  15. Αν δεν είδατε πόσο υποκριτρια, κομπλα και χειριστικη είναι η ηθοποιός 3ης κατηγορίας….

  16. Βαλάντη ειπεσ και κάτι σωστό! Δεν κάνεις για το παιχνίδι εκεί…και όχι φίλε η Μυριέλλα δεν είναι ανυπακοή.Εσυ είσαι ο ανισόρροπος…άντε να πούμε

  17. Ανυπακουη λέει…
    Ρε παει καλά ?
    Που ζει ? Οτι αυτός γνωρίζει καλύτερα και η Μυριελα οφείλει να υπακούσει δηλ… Μάλιστα..Διώξτε το νεάντερνταλ να τελειώνουμε όμως!

  18. Αυτό που έχει κάνει ο Βαλαντης, αντί να συζητούν το ποσό παλτό είναι ή το ποσό ανακατωσούρας είναι, να ρίχνει τελικά 6 ψήφους στη Μυριελλα και να αυτό αποκαλείται coach είναι απίστευτο!