Γιατί οι χούλιγκαν του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ έχουν δίκιο – GreekBusiness #04 | Powered by Freedom24




#Investing #freedom24
– Επενδύστε με το link μου και κερδίστε επιτόκιο 8,76%. Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό στη Freedom24 και αποκτήστε πρόσβαση σε:
– 3,89% επιτόκιο ετησίως σε ευρώ και 4,08% ετησίως σε καταθέσεις σε δολάρια.
– 1.000.000 μετοχές, ETF, stock options και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.
– Καλύτερες τιμές αγοράς και δίκαιες προμήθειες.
– Η χαμηλότερη τιμή σε stock-options στην Ευρώπη: 0,65$ ανά εντολή.
– Υποστήριξη στα ελληνικά.

Η Freedom24 είναι 100% θυγατρική της FRHC εισηγμένης εταιρείας NASDAQ. Είναι διαφανής.

*Κεφαλαίο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και οι προηγούμενες επιδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο επαγγελματία.

In collaboration with financialeuropeans.com

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν ήξερα ότι έχουμε και χούλιγκανς για τα σουπερμάρκετ τώρα. Πόσο σκατά μπορούμε να γίνουμε ακόμα;

  2. Η μόνη αλυσίδα που σέβεται τους εργαζόμενους και η μόνη που δεν λειτούργησε την Κυριακή των Βαΐων.

  3. Δεν ήταν ποιο οικολογικό και υγείες έτσι όπως ψώνιζε παλιά ο κόσμος; ; ποιο δύσκολο αλλά όλοι είχαν δουλειά και με οικολογική σύνδεση….

  4. Έχω να ψωνίσω 5 χρόνια+ από Σκλαβενίτη γιατί έχει μεγαλώσει πολύ και τα μονοπώλια δεν βγάζουν σε καλό!!!

  5. Δεν έχω δει ποτέ τον Mikeius να κάνει βίντεο για τα επιτεύγματα της εργατικής τάξης
    Μόνο για καπιταλιστές
    Για το 10%

  6. Μενω απέναντι από Βασιλόπουλο. Κι όμως μια φορά την εβδομάδα πάω με το αμάξι στον Σκλαβενίτη. Ας μάθουμε να στηρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις. Επίσης ναι, είναι εξαιρετικός εργοδότης και αυτό είναι ο Νο 1 λόγος που τον στηρίζουμε 😎💪🏻

  7. 1.Ενίσχυση ρευστότητας Νο1=Η απαλλοτρίωση της περιοχής που είχε το κατάστημα της Κολοκυνθού/Σεπόλια και έγινε το αμαξοστάσιο της Αττικό Μετρό. 2.Ενίσχυση ρευστότητας Νο 2:Οι τράπεζες του υποσχέθηκαν ότι θα τον στηρίξουν διότι ο συγχωρεμένος Στέλιος ΔΕΝ ήθελε να πάρει τον Μαρινόπουλο βλέποντας ότι η εξίσωση δεν έβγαινε.Όμως ούτε οι τράπεζες ούτε το πολιτικό σύστημα μπορούσε να αντέξει εκείνη την εποχή την κατάρρευση Μαρινόπουλο και τόσο κόσμο στην ανεργία. 3 Bonus Track:Πάντα πρόσεχε τον κόσμο του, σε ληστεία της δεκαετίας του 80 υπήρξε θύμα και στην κουβέντα με τους υπαλλήλους του ειπώθηκε ότι αυτοί οι εργοδότες αξίζουν τα πάντα διότι στηρίζουν τον κόσμο τους μέχρι τέλους.

  8. fun fact ο γιος του εχει λογαριασμο στο τικ τοκ και πεταει λεφτα αβερτα ο λογαριασμο λεγεται λουσιφερ (lucifer)

  9. πολυ χοντροκοψιμο..
    για αρχη μπορει να ηταν χυμα τα ψωνια αλλα .. οπως εχουμε δει απο τις παλιες ελληνικες ταινιες.. δεν γινοταν οπως η περιγραφη που κανεις.. ειχαν τσαντες μεταφορας και τα μαγαζια ειχαν σακουλακια (Χαρτινα) για να βαζουν μεσα τα προιοντα τους..
    ο σκλαβενητης παντα ηταν ξεχωριστος για 2 λογους……. κοιταγε πρωτα τον υπαλληλο…. και να εχει την χαμηλοτερη τιμη στην αγορα…..
    ο σκλαβενητης το 2004 εκανε το μεγαλυτερο βημα της εποχης ανοιγοντας το Mega σκλαβενητη και αλλα 3 mega καταστηματα στην αττικη……..
    ο σκλαβενητης δεν ελαβε ποτε δανειο για να πληρωσει δωρο ….
    ο σκλαβενητης βγηκε κερδισμενος γιατι δουλευε στρατηγικα την καθε του κινηση και χωρις να θυσιασει αυτο που τον εκανε γνωστο .. και αυτο ποιοτητα .. χαρουμενους υπαλληλους και χαρουμενους πελατες….

    σε αντιθεση με πολλες αλλες αλυσιδες της εποχης 2002-2010… ηταν ο ΜΟΝΟΣ που προσλαμβανε και προσλαμβανει ΜΟΝΙΜΟ προσωπικο 8ωρο… και οχι part time υπαλληλους και ολα τα καταστηματα ειναι πληρες με το προσωπικο που χρειαζετε να δουλεψει…
    αλλοι ανταγωνιστες χαθηκαν (βεροπουλος..) γι αυτο τον λογο με το 70% του προσωπικου να ειναι part time και αλλα ατυχη περιπτωσεις που τον βουλιαξανε….. ο μαρινοπουλος χαθηκε γιατι εκανε παραλληλα και το "ανοιγμα" εξαγορα στις αρχες του 2000 της γαλλικης Carefour .. εκει εχασε ΠΟΛΛΑ χρηματα.. και αξιοπιστια..
    η metro για να διασωσει την κατασταση απο το 2005 ξεκινησε και υλοποιησε την διασπαση σε 2 εταιριες την λιανικη my market και την χοντρικη metro …. και ετσι γλυτωσε τα ασχημα που ηρθαν το 2008…….. και δεν ειχε χρεη…… οπωτε διατηρησε την αξιοπιστια της………
    απλα πραγματα δηλαδη ..

  10. 5:58 Καλά ρε από πότε είναι αυτή η φωτό του Mall; Πρώτη φορά μαθαίνω ότι είχαμε fnac στην Ελλάδα.

  11. Εργάστηκα στον Σκλαβενίτη μέχρι πρόσφατα και παραιτήθηκα, ο μισθός πολυ χαμηλός και το ωράριο εξαντλητικό μέχρι θανάτου, επίσης να αναφερω οτι το προσωπικό του καταστήματος που εργάστηκα ειχαν μια συμπεριφορά απάνθρωπη τοσο μεταξυ τους οσο ακομα και προς τους πελάτες ορισμένες φορές

  12. Η 4η εταιρεία στην Ελλάδα έχει μισθούς Ουγκάντας. Αντί να έχουμε καμία ΙΤ εταιρεία με 10 χιλιάρικα μέσο μισθό έχουμε μπακάλικα που πουλάνε καρκίνο και παχυσαρκία σε τιμές πάνω από κράτη με 10 χιλιάρικα μισθούς 😂

  13. Έκανε το super market το 71 χμμμμ,για να σκεφτώ πια κυβέρνηση εκείνα τα χρόνια έδωσε λεφτά στον Κοσμά να κάνει επιχειρήσεις και γενικά έφερε διευκόλυνσεις από το εξωτερικό.

  14. 300 χρόνια (λεμε τώρα) εκανε να βαλει επιτελους σελιδα στο Internet και e-shop !

    Σκλαβενιτης : Τουλαχιστον οσα καταστηματα εχω επισκευτει εγω ηταν παντα ευγενικοι.
    Αλλά ποιο συντηρητικός και απο την Εθνικη Τράπεζα ! (αν και στον τραπεζικο τομεα δεν ειμαι σιγουρος αν οντως ειναι η πιο συντηρητικη)

    Ας μην τον αναγκαζαν οι περιστασεις να βαλει web σελιδα και δε θα εβαζε μαλλον ποτέ ή θα εβαζε στο πολυ μακρυ μελλον !

    Μια σελιδα με προιοντα σου γλιτωνει ωρες απο ψαξιμο στα supermarkets να βρεις αν εχει καποιο προιον αλλα βλεπεις και ποσο κοστιζει για να κανεις συγκριση.

    Ειδικα αν ΔΕΝ εχεις κοντα σου τετοια καταστήματα.

    Αν και μερικα supermarkets εχουν σελιδες μονο με τις προσφορες αλλα κατι ειναι και αυτο.

    Δε θα ασχοληθω με εκεινους που ψωνιζουν σε ενα μονο ανεξαρτητα των τιμων.

    ΟΧΙ ! ΔΕΝ ισχυει για κανένα supermarket αυτο που ελεγε η διαφημση "Τα εχει ολα και συμφέρει".

    Σημερα επιλεγουμε πλεον τις καλυτερες προσφορες για το ιδιο προιον σε διαφορα καταστηματα και παμε απευθειας εκει. Παραδειγμα το τοπικο supermarket Καλλονή στη Δραπετσωνα που πουλαει συχνα πιο φθηνα τα επωνυμα προιοντα.

    Με τις αυξησεις των τιμων τροφιμων δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως απο το να ψωνιζουμε απο διαφορα supermarkets για χαμηλοτερο κοστος συνολικα αλλιως πολυ απλά θα πέσει ο οικογενειακός προυπολογισμός έξω !
    Και για να απαντησω προκαταβολικα σε ερωτησεις
    Μην κρινετε συμφωνα με τη δικη σας ζωη. Δεν ξερετε τι τραβανε αλλες οικογενειες σε διαφορα μερη της Ελλαδας.

    Δε θα τρωμε ολη τη μερα μας σε περπατημα.

    Δεν ειναι 20 λεπτα συνολικα αλλα δυο ωρες.

    Εγω εκει που ζω ειναι μακρια τα supermarkets και δε βγαινουμε αλλιως αν δεν κανουμε επιλογες.