Για την Ουκρανία




Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία κάποιοι έλληνες celebrity έστειλαν τις ευχές τους.
Αυτή είναι μια δραματική αναπαράσταση των ευχών

Παίζουν:
Teh Zok, Λίλα Σταμπούλογλου, Ορέστης Δούρβας, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος,Mikeius, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Σίλας Σεραφείμ.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. είστε εμετικοί και απαίσιοι άντε σε κανα χωράφι να βγάλετε μεροκάματο μαζί με τους 582 ζωόφιλους likers 

  2. Και μια μικρή ενημέρωση….

    Στην Ουκρανία δεν υπάρχει πορεία που να μην φαίνονται πρώτοι και καλύτεροι ναζιστές. Είναι κατά πάσα πιθανότητα υποκεινούμενοι απο την ΕΕ για να περιορίσει την επηροή της Ρωσίας. Δυστυχώς Ουκρανοί που επιθυμούν να διεκδικήσουν δίκαια πράγματα βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αυτήν την κατάσταση.

    Δεν είναι τυχαίο που έχει κινητοποιηθεί τόσος αηδιαστικός κόσμος μαζί και η ΕΕ για την Ουκρανία. Αντίστοιχες διαδηλώσεις γίνονται και στη Βοσνία, αλλά δεν είναι υποκεινούμενα. Βλέπετε εκεί οι ναζιστικές οργανώσεις είναι άφαντες. Δεν είναι βαλτές!

    Η Ευρωπαική Ένωση χρησιμοποιεί τους Ναζί πλέον συστηματικά για να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κατά την προσπάθεια να επιβάλλουν συγκεκριμένες πολιτικές.

    Απορώ η χώρα τι κάνει ακόμα μέσα στην ΕΕ….

    Υ.Γ. Για μένα το συγκεκριμένο βιντεάκι είναι πολύ εύστοχο απο τη μεριά του κόμεντυ λαμπ

  3. Εγω γελασα παντως… Και βλεπω ποσο κραξιμο πεφτει, και πραγματικα ειστε πολυ θλιβεροι. Για να μιλαει καποιος τοσο ασχημα σε καποιον που δεν του εχει κανει κατι, πρεπει να εχει πολλα ψυχολογικα. Γιδια

  4. Ασε ρε Σιλα…αν ειχες εστω μυρωδια απο Ουκρανη δεν θα μας εσπαγες τ'αρχιδια με την αταλαντη.

  5. Λοιπον αυτη η επανασταση που γινεται τωρα στην ουκρανια εναντια στο καθεστως το οποιο θελουν να τους επιβαλουν και εκει η κυβερνηση πρεπει να γινει παραδειγμα προς ολους μας , και οχι εμεις οι ελληναρες να κοροιδευουμε και να λεμε μαλακιες εμας εδω μας πηδανε οπως θελουνε και λεμε και ευχαριτσω και κοιμομαστε ολοι το μυαλο μας ειναι στο καινουριο μοντελο της apple , οι στους καφεδες , στα ποτα , στα τσιγαρα  κ.τ.λ κριμα στην συγχρονη ελλαδα τα χειροτερα ερχονται ακομα δεν ειδαμε τιποτα …

  6. Ρε παιδια δεν σατυριζουν την κατασταση στην Ουκρανια η στην Κεφαλλονια αλλα σατυριζουν αυτους τους δηθεν ηθοποιους καλλιτεχνες (ντενιση, μαρτακης κτλ) που και καλα τωρα τους επιασε ο πονος αναμεσα σε οοολα αυτα που συμβαινουν να κανουν ενα ψευτο''φιλανθρωπικο'' βιντεο ενω απο πισω αυτοι μια χαρα περνανε τη ζωοουλα τους. Εννοειται πως ο ζοκ ο μικεους και ολοι οι υπολοιποι δεν θελουν να διακομωδισουν την απιστευτα τραγικη κατασταση της ουκρανιας των σεισμοπληκτων της κεφαλλονιας κτλ.

  7. Για την εμφάνιση όλων εκτός από τον Ζοκ πρέπει να σας κλείσουν το κανάλι για ένα μήνα ως τιμωρία για την προσβολή της κωμικής αισθητικής μας. Όχι μόνο είστε γελοίοι που κάνετε χαβαλέ με ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά τέτοιον χαβαλέ δεν κάνουν ούτε τα δεκάχρονα