Γιωρίκας για Μυριέλλα: Όλη την ώρα έχει αυτή τη γκρίνια | Survivor | 03/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν είχε συμμετάσχει στο Συμβούλιο αποχώρησης της ομάδας γιατί είχε οικογενειακούς λόγους και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν με νοιάζει τι κάνει ο Γιωρίκας Πηλίδης, δεν με νοιάζει τι κάνει η Μυριέλλα Κουρεντή, δεν με νοιάζει τι κάνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Αυτό είναι ένα θέμα! Πρέπει να το συζητήσουμε παιδιά !

  2. , Γιωρίκα αγόρι μου δεν μας τα λες καλά μην ακούς το Βαλάντη Αυτός είναι παράλογος και τα λέει όπως θέλει και τα βλέπει από τη δική του πλευρά εσύ να έχεις δική σου κρίση Αυτός είναι μεγαλύτερος σου και σε έπιασε στο μπλα μπλα δεν βλέπεις Δεν ακούς

  3. Με το να κόβουν και να ράβουν το ριαλιτι όλοι καλοί και όλοι κακοί είναι ταυτόχρονα. Γιωρικας είναι αξία και Μυριελα πολύ καλή δεν χρειάζεται να χαλάμε της καρδιες μας απλά απολαύστε το ριαλιτι

  4. Γιωρίκα μας απογοήτευσες όχι και αληθινός ο Βαλάντης. Αυτός δεν είπε ότι θέλει να πάει στην μπλε ομάδα. Μην γίνεις το σκυλάκι του. Κρίμα και σε συμπαθούσα.

  5. Ίσα ίσα που δεν θέλει να ασχοληθεί καν! Απλά είπε κάτι γιατί του είπαν να πει κάτι. Και από κάτι μικρό παίρνετε αφορμή να πουν πολλοί ότι κάνει κι αυτός στρατηγική και δεν είναι αληθινός. Ότι νανε! Και έκαναν και βίντεο με τίτλο αυτό για ποιο λόγο; γιαα να πέσουν πάνω του!

  6. Η κοπέλα είναι καλό παιδί αλλά δεν κάνει για survivor το αγόρι έχει ένα δίκιο το αντίθετος είναι πολύ συμπαθής αλλά όχι για survivor

  7. ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ 35 ΧΡΟΝΩΝ!ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ DRAMA QUEEN!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΠΑΛΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

  8. Γιωρικα σε συμπαθώ!Αλλά μάλλον σε έχει επηρεάσει ο Βαλάντης!!Μακριά απ' αυτόν!!Η Μυριελλα είναι αυθεντική φέρνει νίκες στην ομάδα και δεν νομίζω να έχει επηρεάστει επειδή της στέλνει φιλάκια ο τσακατσουκας!!Ούτε φταίει αυτό που έχασαν την ασυλία!!