Γιωρίκας: Η συμπεριφορά της Μυριέλλας μού σπάει τα νεύρα, κουράζει όλη την ομάδα | Survivor |




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κρίμα μωρέ κ είσαι καλός παίχτης αλλά από μυαλό άστα σε κουράζει η συμπεριφορά της και όχι η Αθηνά ,Βαλάντη θέλετε να σας υπακούει χωρίς γνώμη δικιά της είσαι μικρός και σε κάνουν ότι θέλουν αυτό βλέπω ..

  2. Γιωρικας και τα παλτά του. Δεν κοιτάει εκεί την Αθηνά και τον Βαλάντη που είναι αισχοσ

  3. Κουράζει όλη την ομαδα που υπερασπίζεται την ελευθερία που δικαιούται ο κάθε άνθρωπος ; Σώπα ρε τι μας λέτε . Είδαμε και πριν το φλερτ τους αν φέρνατε νίκες ή όχι . Σας έχει χτυπήσει η πείνα κατακούτελα και δεν ξέρετε τι λέτε . Λες και είστε θανάσιμοι εχθροί και δεν μπορούνε να δημιουργηθούν φιλίες , σχέσεις κλπ . Θα πέσει φωτιά να σας κάψει δηλαδή αν γίνει κάποιος φίλος με κάποιον αντίπαλο . Ουαουυυυυ ποσο κακό , απαράδεχτο. Ρε άντε συνέλθετε σιχάματα . Και όσο για τις όσιες παρθένες που τους πειράζει και η μυριελλα ας κοιτάξουν λίγο τη μούρη τους . Τουλάχιστον δεν κρύβει κάτι και είναι ειλικρινέστατη.

  4. Ενα στημενο ριαλιτι για να περναει η ωρα μας ειναι και να βγαζουν καποια χρηματα τα παιδια που λαμβανουν μερος.

  5. Μόλις δεί ότι ο κόσμος θα άρχισει να πετάει έξω όλους τους κομπλεξικούς (Βαλάντη, Αθηνά, Ευριδίκη, Βρισηίδα),τότε θα αρχίσει κι ο πιτσιρικάς να γλύφει τη Μυριελλα.Πλακα θα έχει.

  6. Μπράβο στον Γιωρικα ξέρει τι λέει, αντε να φύγει η Μυριελλα επιτέλους να πάει να παίξει κάνα θέατρο έξω.

  7. Κάτι άλλο που δεν το έχουν ανεβάσει….όσο αναφορά την Παρασκευή στο ότι το match ήταν στημένο, φέτος ο Αcun λόγω των περσινών απροοπτων (Μπάρτζης καφετζής ) έχει βάλει ρήτρα στους φετινους ότι μόνο από εντολή γιατρού μπορούν να αποχωρήσουν… αλλιώς θα πληρώσουν ….απλά τώρα εδω φενεται ότι ο Κατσαούνης είναι ο τίμιος ο ηθικός ο άφθαρτος…..εσείς τι θα κάνατε αν μια κοπέλα από την ομάδα σας έλεγε θέλω να φύγω και μόνο απτό κοινό μπορώ να αποχωρήσω γιατί αν φύγω τώρα δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω την ρήτρα και είναι αγώνας ασυλίας δεν χάνουμε φαγητό …..μην αρχίσετε πάλι ας μην πηγενε κτλ ένα παιχνίδι είναι που δεν ξέρεις πως θα σου εξελιχθεί

  8. Γιωρικα αστο μην παίρνει ς θέσει κοιτά μονο το αγωνιστικό κομάτι απο τη στιγμη που δεν σε αφορα γιατί αυτό που κανεις θα χάσεις

  9. θε λω να δω τα ομορφοπαιδα τις επωμενες μερες πως θα συμπεριφερθουν καθως οπως και στις δυο ομαδες βαλουν το ντεμεκ ζευγαρι.