Γνωρίστε την Γιώτα Μυλωνά | Big Brother | 29/08/2021




Δείτε περισσότερα στο

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν είναι καμία εκεί μέσα που να φαίνεται φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς τατουάζ, σκουλαρίκια στα πιο απίθανα σημεία, ψεύτικο στήθος, ψεύτικοι γλουτοί, παραφουσκωμένα χείλια. Αυτό δεν είναι δείγμα της ελληνικής κοινωνίας.

  2. "Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά". Από γυναίκα. Καλώς ήρθατε στο 1950. Και μην ακούσω ότι είναι θύμα της πατριαρχίας. Μου το στείλανε για να ακούσω τα "μαργαριτάρια". Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα να ακούσω τόσα πολλά μαζεμένα. Για ακόμη μια φορά, εμπρός πίσω!

  3. "Έχω αυταρχικό ρόλο γενικότερα σε όλα. Είμαι αρχηγόπουλο!"

    Κρίντζαρε και η γάτα μου. Μεγάλο νούμερο.
    Μοιάζει με Ελεονόρα Ζουγανέλη λίγο με αυτό το βάψιμο.

  4. Μιλάμε για επιστήμονες,προσωπικότητες όχι αστεία…. Πρότυπα πιο πάνω και από τους αρχαίους Έλληνες!!! Φάτε πολιτισμό κύριοι