Εκατόν ογδόντα χρόνια ΠΑΥΛΙΔΗΣ – GreekBusiness #03 | Powered by Freedom24




#Investing #Freedom24
– Επενδύστε με το link μου και κερδίστε επιτόκιο 8,76%.
Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό στη Freedom24 και αποκτήστε πρόσβαση σε:
– 3,89% επιτόκιο ετησίως σε ευρώ και 5,31% ετησίως σε καταθέσεις σε δολάρια.
– 1.000.000 μετοχές, ETF, stock options και άλλα χρηματοοικονομικά μέσα.
– Καλύτερες τιμές αγοράς και δίκαιες προμήθειες.
– Η χαμηλότερη τιμή σε stock-options στην Ευρώπη: 0,65$ ανά εντολή.
– Υποστήριξη στα ελληνικά.
Η Freedom24 είναι 100% θυγατρική της FRHC εισηγμένης εταιρείας NASDAQ. Είναι διαφανής.

*Κεφαλαίο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών επιδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο επαγγελματία.

In collaboration with

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Οπως παντα, εξαιρετικη δουλεια Mike… με μια μικρη διορθωση; η Merenda κυκλοφορησα στα τελη των 60ς, οχι στα 80ς… ειμαι 63 πλεον και ετρωγα merenda απο το δημοτικο.

  2. Η Λακτα είναι η ντροπή και μόνο που φέρει το όνομα σοκολάτα. Δεν περιέχει καν κακάο αυτό το πράγμα. Γάλα ζαχαρη και λιπαρά.

  3. δηλαδή τον 18ο αιώνα δεν υπήρχε σοκολάτα στην Ελλάδα;; θλιβερές εποχές bro..
    καλά επίσης δεν ήξερα ότι ο όρος "σοκολάτα υγείας" όντως βγάζει νόημα, νόμιζα ότι ήτανε ανήθικο marketing strategy αλλά ουσιαστικά είναι κομμάτι της ιστορίας της σοκολάτας…

  4. Είμαι 51 χρονών και δεν έχω καταφέρει ακόμα να μην τελειώσω μία μερεντα σε περισσότερο από δύο ημέρες.

  5. Για μενα ο παυλιδης ειναι η Μερεντα – στην μπαρα σοκολατας μια ειναι "η πρωτη μας αγαπη και παντοτινη"…ΙΟΝ αμυγδαλου! και μετα ερχονται του παυλιδη οπου και αυτες ειναι εξαιρετικες

  6. Ναι αλλά την Παυλίδης σοκολάτα μπανάνα που ήταν ό,τι καλύτερο την κατήργησαν. Σνιφ.
    Επίσης, τι συγκρίνουμε τώρα οι ΙΟΝ και οι Παυλίδης είναι μακράν από τις καλύτερες σοκολάτες που κυκλοφορούν στα σούπερ στο συγκεκριμένο εύρος τιμών.

  7. Μιχάλη να σε διορθώσω:
    τα Μάρλμπορο δεν ξεπέρασαν ποτέ τον Καρέλια στην Ελλάδα

  8. ρε μαλάκα mikeius για τον Παυλίδη βρήκες να κάνεις βίντεο ?? η ΙΟΝ και η Παπαδοπούλο έχουνε πολύ καλύτερη σοκολάτα.

  9. Mike ευχαριστούμε ειλικρινά για όλες αυτές τις πληροφορίες για τους ελληνικούς και ξένους κολοσσούς καμία τηλεόραση και κανένα κανάλι δεν θα μας τα πει. Respect

  10. O Παυλίδης ξεχωρίζει για την Σοκολάτα Υγείας και την Μερέντα. Εχω την εντύπωση ότι έχει πέσει πλέον η γεύση και ποιότητα. Ισως έχουν αλλάξει και τα γούστα μου.
    Η Lacta ιδίως παραείναι γλυκιά και γαλακτερή και φαίνεται ακόμη κι από το χρώμα.

    Στις σοκολάτες γάλακτος, τις αμυγδάλου και τις κουβερτούρες τρώει σκόνη από την ΙΟΝ. Επίσης στις γκοφρέτες επικρατεί η έκραση Σοκοφρέτα γιατί πολύ απλά η ΙΟΝ κυριαρχεί. Οι γιαγιάδες πάντα κερνούσαν τα ΙΟΝ Noisetta. H Break τα έσπαγε την δεκαετία του 90 κι ακόμη τα σπάει. Η ΙΟΝ Dark ιδίως η Superfruits μαμεί και δέρνει. Τα καλά ζαχαροπλαστεία δουλεύουν συνήθως ΙΟΝ. Τέλος η ΙΟΝ παραμένει ελληνική εταιρεία και τσέκαρα πως εκτός άλλων έχει εξαγωγές σε Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα(!) καθώς και στην Αμερικανική Ήπειρο.

  11. Goodys απο Θεσσαλονίκη μεγάλη ιστορία επίσης. Πολύ δυνατό το μαρκετιγκ τους,εμαθαν στον ελληνα το μπεργκερ, εριξαν ξυλο στα mcdonalds και στα wendys. Η απόλυτη 90ς εξοδος!!!

  12. Αγαπητέ @ MikeiusOfficial έχω να σου πω ότι έχεις ένα λάθος στο όλο βίντεο! ΟΧΙ το marlboro δεν νίκησε τον Καρελια..και στο λέω με νούμερα 😎