Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Διαιτητής (Part 2)




#netwix #epaggelmatikosprosanatolismos

Η διαιτησία δεν είναι το άνομο επάγγελμα που σας πουλάνε οι δημοσιογράφοι, καταλάβετε το επιτέλους… Με τον Μάκη Παπασημακόπουλο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

18 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ας είναι αυτό το τελευταίο σχόλιο για το 2022 και τον #epaggelmatikosprosanatolismos :

    Υπογραφή: Ομιλος Μελέτης Εργου Μάκη Παπασημακόπουλου 'Ο Μακ Πάππας'

    Θεωρούμε ότι ο άφταστος Μάκης Παπασημακόπουλος πρέπει να ρίχνει απίστευτη δουλειά και προετοιμασία από πίσω, προτού φτιάξει έναν χαρακτήρα, έτσι ώστε να βρει τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του, και να μας τα αποκαλύψει σιγά-σιγά στη διάρκεια ενός 10λεπτου βίντεο. Οτι αυτοσχεδιάζει συνεχώς και ότι του βγαίνουν πολλά αυθόρμητα, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ομως ο Ομιλος Μελέτης Εργου Μάκη Παπασημακόπουλου 'Ο Μακ Πάππας' μιλάει για κάτι άλλο: Το χτίσιμο του χαρακτήρα από πριν ώστε να αφήνει στη διάρκεια hints για να καταλάβουμε τι ρόλο παίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο κάθε φορά χαρακτήρας που υποδύεται, πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και αποκαλύπτονται σε μια πλοκή μέσα στις συζητήσεις του με την Κατερίνα, την κοπέλα που του παίρνει συνέντευξη.
    – Παράδειγμα, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που δίνει μαθήματα μαγειρικής και αποκαλύπτεται λίγο-λίγο σε κάθε βίντεο πως είναι παιδεραστής.
    – Ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Θωμάς Κυπαρίσσης που αποκαλύπτεται λίγο-λίγο πως είναι νεκρόφιλος ή τέλος πάντων κάτι σεξουαλικό έχει με τα πτώματα και τα φέρετρα.
    – Ο ιδιοκτήτης κούριερ Τσίτσιρος που έχει τους εργαζόμενους σκλάβους και ό,τι κάνει είναι μόνο για να τους απομυζά από το τελευταίο ευρώ για να σπαταλά σε ακολασίες.
    – Κάποιος άλλος χαρακτήρας που δεν θυμάμαι τώρα που αποκαλύπτεται στην πορεία πολύ συγκαλυμμένα ότι την πίνει, όπως και ο Ιωσήφ Ταλαγάνης-Ρόμπινσον, ο απόλυτος ειδικός σε θέματα ευεξίας, που έχει σαλτάρει από τη φούντα και τα πολλά τριπάκια.
    – Η διάσημη πλαστικός χειρουργός Δρ. Ιουλία Πετσά-Βάλανος, η οποία βοηθάει τους πελάτες τους να αναδυθούν σαν φοίνικες, μέσα από τις στάχτες της ασχήμιας τους αλλά μισεί τους φτωχούς και τους γέρους και περισσότερο μισεί κάθε γυναίκα που είναι πιο όμορφη από εκείνη (δηλαδή όλες).
    – Ο εξαρτημένος τζογαδόρος ξεφτιλισμένος και εντελώς άχρηστος δικηγόρος που δεν αξίζει μία και απλά προσπαθεί να τραβάει λεφτά από όλους, που χρωστάει παντού και θα κάνει τα πάντα για να σου αποσπάσει 10 ευρώ.
    – Ο 'ψυχολόγος σκύλων' που αποδεικνύεται πως είναι ολίγον κτηνοβάτης.
    – Ο τεχνικός Η/Υ και IT τύπος που τον παίζει συνεχώς.
    – Η διαιτολόγος διατροφολόγος Δανάη Σακαφλιά που είναι εξώλης και προώλης και λυσσασμένη για σεξ, αδιάκριτα με άντρες ή γυναίκες.
    – Ο σεκιουριτάς Μπάμπης Καβανάς είναι λίγο (σπόιλερ αλέρτ) κτηνοβάτης, με προτίμηση στα τσοπανόσκυλα
    – Ο γυμναστής Τόλης (τι άλλο ; ) Γιακαλιάς που ονειρεύεται αγώνες πάλης με ολόγυμνους συμμετέχοντες να κάνουν λαβές «ό,τι να 'ναι», ν' αρπάζουν π**τσους, κ*λους, όλα
    – Ο ιδιοκτήτνς ενοικιαζομένων δωματίων Νάσος Villas με τις τρύπες στα κουφώματα και στους τοίχους να βάζει το πουλί του.
    Το ίδιο συμβαίνει με όλους τους χαρακτήρες του Μάκη. Ολα αυτά είναι εσκεμμένα. Δεν είναι απλά σκετσάκια, διανθισμένα με 2-3 αστεία, και άντε, αύριο κάνουμε άλλο. Εχει απίστευτη σκέψη και δουλειά από πίσω.
    Και, να το διευκρινίσουμε, δεν μιλάμε για την εκτέλεση του ρόλου, αυτή είναι υποδειγματική αυτοσχεδιαστική. Μιλάμε για την έμπνευση και τη σύλληψη του ρόλου από την αρχή μέχρι την ώρα που θα σκηνοθετηθεί (αν υπάρχει τέτοια λέξη).

    Υπογραφή: Ομιλος Μελέτης Εργου Μάκη Παπασημακόπουλου 'Ο Μακ Πάππας'

  2. Καλά ατάκες επιπέδου παλιού ελληνικού κινηματογράφου αλλά με ροή ποταμιού
    Σαν να βλέπουμε καλοπληρωμένη επιθεωρηση
    Πολύ καλό
    δυστυχώς γεννηθηκαμε στην παρακμαζουσα Ελλάδα
    Σίγουρα δεν έχει ούτε την δόξα ούτε την οικονομική ανταμοιβή τέτοια επιπέδου υποκριτική κ κονσετ αντίστοιχα αν ήταν η εποχή 80-90
    Εύχομαι τα καλύτερα κ κάποιος Παράγοντας όπως λέτε να τα σκάσει κ να σας δούμε στην οθόνη της παρακμιακής τ.β που παίζει χαλιά σειρές κρυοκολες
    Υπομονή αν ήμασταν σε άλλη χώρα ίσως είχατε άλλη τύχη κ ευλογια
    Γιατί μαγκιά είναι να γεννιέσαι Έλληνας κ να πεθαίνεις ως Έλληνας
    Το ενδιάμεσο είναι Μαλακια 😜

  3. Mόνο εγώ βλέπω τις απαντήσεις του απόλυτα φυσιολογικές, ενώ τις ερωτήσεις τοξικές; Ωραία μουσική φαγητού στο προσκήνιο btw

  4. Μάκη, κάνε επαγγελματικό προσανατολισμό σχετικά με εκπαιδευτικό που υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση να γίνει ο πανικός του αιώνα , ΑΣΕΠ, αδιοριστιες, ωράρια σε 5 σχολεία, 20 χρόνια υπηρεσία πάνω στα κατσαβραχα, 300 χιλιόμετρα καθημερινώς και δε συμμαζευεται