Ευδοκία: Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η Ευδοκία σίγουρα συμπαθεί τον Νίκο αλλά αν δεν ήταν η κλεισούρα του σπιτιού δεν υπήρχε περίπτωση να τον προσέξει. Την στήριξε κιόλας στα δύσκολα και για αυτό εκείνη "γατζώθηκε" ουσιαστικά επάνω του. Όταν τελειώσει το Big Brother βγούνε έξω και ξελαμπικάρει το μυαλό τους από την κλεισούρα θα είναι απλώς 2 πολύ καλοί φίλοι. Καλός, χρυσός ο Νίκος αλλά παραείναι slow και ξαπλαδώρος για εκείνη. Δεν νομίζω ότι εκείνη θα άντεχε μακροπρόθεσμα ένα τέτοιο άτομο. Καλή η προσπάθεια της παραγωγής να δημιουργήσει ειδύλλιο για την τηλεθέαση αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

  2. Gelao me ta sxolia edo mesa ta episodia ta blepete i oti sas symferei na petate mpourdes.Proto i Eudokia sto proto episodio exei pei kai na mou aresei kapios edo mesa den tha ekana tipota.Deutero den xerei o Nikos pou tin zei synexeia kai xerete eseis kalitera.Pame sto zoumi lete oti i Eudokia ekmetaleuetai ton Niko ekei gelao.Tis protes 2-3 ebdomades ypirxe Nikos pouthena kai sta Social pantou kaneis den asxoliotane.Tote arxise na kanei parea me tin Eudokia kai anebike pantou apo tous fans tis Eudokias telika pios kerdise apo auti tin kinisi oxi i Eudokia alla o Nikos.Emeis tous goustaroume kai tous 2 eseis omos exete zileia kai misos apenanti stin Eudokia.

  3. Ευδοκια για steve 6:05 (χραφεις πολυ ωραια στον φακο σε εχω δει απο κοντα αλλα στην καμερα εισαι το κατι αλλο) ξεχασατε και τα παραπονα που του εκανε οτι του αρεσουν η petit γυναικες (Συλια) ξερει να εκδηλωνεται μια χαρα ηΕυδοκια οταν θελει.. Αρε Νικολακι θα φας μεγαλη ηττα..

  4. Ειχα πολυ συμπαθεια στην Ευδοκια, μεχρι που την ειδα στην εβδομαδα της αρχηγιας της πως εκανε με το φαγητο. Επεμενε να κανει τα ειδικα μενου της, ενω οι συμπαικτες της προτιμουσαν να κρατησουν τα τροφιμα για το βασικο τους φαγητο. Στραβωνε αν καποιος ετρωγε κατι που εκεινη δεν ηθελε. Αισθανονταν οτι μετραει τις μπουκιες τους. Και αυτο για να εχει τα τροφιμα για τα ειδικα μενου της. Επισης εβγαλε ολους τους συμπαικτες της στο κηπο, ζητωντας το με την ιδιοτητα της αρχηγου. Πολυ αναγωγο. Το να εισαι αρχηγος δεν σημαινει οτι εισαι και αναγωγος. Τοτε καταλαβα οτι το σκηπτρο και η κορωνα που νομισα οτι ηταν πλακα, πραγματικα ηθελε να τα φοραει για να νιωσει την ιδιοτητα του αρχηγου. Αυτο υποδηλωνει κομπλεξ. Παρατηρησα οτι ειναι κυριαρχικη στους αλλους, θελει να περναει το δικο της, αδιαφορωντας για τις επιθυμιες του συνολου. Αυταρχικη επισης που δεν θα το εκδηλωσει με φωνες αλλα με ειρωνικα η αποτομα λογια. Τωρα καταλαβαινω γιατι οι συμπαικτες της στο ιδιο δωματιο λενε οτι ειναι αποτομη και ειρωνικη και δυσκολος ανθρωπος. Επισης δεν θα υποστηριξει ανθρωπους που πλητονται αδικα, οπως κανει η Μαιρη. Θα ειναι αδιαφορη και θα κοιτα να περνα καλα. Το εδειξε την εβδομαδα που περασε. Αρχιζει να κανει παρεα με Ανχελιτα Παναγιωτη Νασο, οχι τοσο τιμητικο για αυτην. Γελαγε με τις κοροιδιες του Νασου σε συμπαικτες τους που δεν ηταν μπροστα. Για αυτους τους λογους οχι μονο σταματησε να μου ειναι συμπαθης, αλλα νομιζω οτι αρκετη ευχαριστηση πηρε απο την ευνοια μας που σαν χαρακτηρας δεν την αξιζει ιδιαιτερα, και νομιζω οτι οπου να ναι μετα απο Ανχελιτα Παναγιωτη και Νασο καλο ειναι να παει και αυτη σπιτι της. Οσο για τον Νικο, εκεινη με τιποτα δεν θα εκανε κινηση να κινδυνεψει να μην παρει το επαθλο για να τον ευνοησει , ενω ο Νικος δυστυχως μπορει και να το σκεφθει να την ευνοησει. Ο Νικος πραγματικα την εχει ψηλα. Εκεινη πιο ψηλα εχει τον εαυτο της. Στη διαφωνια που ειχε με τον Νικο, αν ο Νικος δεν ηταν τοσο ηπιο παιδι, η Ευδοκια θα ειχε στησει καυγα. Φαινοταν οτι ηταν στη τσιτα. Η Ευδοκια ειναι τελικα εγωπαθης, οπως ολοι οι κυριαρχικοι, αυταρχικοι ανθρωποι. Στο τελικο πιστευω οτι αξιζουν δυο ανθρωποι να φτασουν: Ο Νικος και η Μαιρη. Η Μαιρη παντα θα παρει θεση και θα υποστηριξει οποιον βλεπει οτι δεχεται αδικα επιθεση. Εχει δωσει μαχες για τα κακως κειμενα που συμβαινουν στο σπιτι απο τους υπουλους η αδικους συμπαικτες.

  5. Μια σχέση που θεμελιώνεται στον αλληλοσεβασμό και στην αλληλοεκτίμηση δημιουργεί βαθιές ρίζες. Παράλληλα δείχνουν σεβασμό και στους τηλεθεατές, διότι δεν σαλιαρίζουν σαν λιγωμένοι στις κάμερες, ντροπιάζοντας εκτός των εαυτών τους και τις οικογένειές τους. Πέρα όμως από το ειδυλλιακό του κομμάτι, η ιστορία τους έχει και δράκους. Η Ευδοκία καταλαβαίνει ότι είναι τελείως αντίθετη από το χαρακτήρα του Νίκου. Μέσα στο σπίτι οι διαφορές αμβλύνονται, αλλά στη ζωή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Γεμάτη ζωή, ιδέες, ευφράδεια και ενέργεια από τη μια και ξάπλα, αραλίκι, χωρίς ιδέες και χωρίς ενέργεια, με δυσκολία στη διατύπωση απλών συλλογισμών από την άλλη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι, που δύσκολα συναντώνται κάπου.

  6. Ελπίζω ο συμπαθεστατος Νίκος να μην πληγωθεί και να είναι κάτι αληθινό το οποίο να προχωρήσει ?

  7. Ενος λεπτου σιγη για οσους πιστευουν οτι η Ευδοκια οντως γουσταρει τον Νικο.Απλα εχει καταλαβει τι παιζει εξω και παιζει το ρολακι

  8. Δε μπορώ να καταλάβω ρε αν τον γουστάρει, ενώ πίστευα ότι τον χρησιμοποιεί τώρα με το εεεεε στο Νάσο και το αααααα αν προσεγγίσει τον Νίκο άλλη κοπέλα τι θα κάνει, έχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Κρατήστε την πουρεκα να δούμε αντιδράσεις