Η επιστήμη στην πράξη – What the Fact?! #18




Ευχαριστούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή που μας άνοιξε τις πόρτες του!

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δυστυχώς όμως η επιστήμη απαιτεί υποδομές και χρήματα. Πολλοί από τους ερευνητές στην Ελλάδα βασίζονται αποκλειστικά σε δικούς τους ή σε οικογενειακούς πόρους. Επίσης πλέον η επιστήμη κάπου έχει χάσει την ουσία της και αυτό οφείλεται στα εκατοντάδες επιστημονικά περιοδικά αμφιβόλου ποιότητας τα οποία δημοσιεύουν οποιαδήποτε εργασία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να επαναλαμβάνονται τα ίδια αποτελέσματα απλά και μόνο για να συντηρηθεί ή να εξελιχθεί ενας "ακαδημαϊκός". Πρόκειται για τη λεγόμενη paperολογια (παπά….λόγια) όπως λέει και ένας καθηγητής μου. Συν οι άπειροι ακαδημαϊκοί τίτλοι που μοιράζονται δεξιά και αριστερά στην Ελλάδα. Απλοί προβληματισμοί πάνω στο θέμα επιστήμη του 21ου αιώνα.

  2. Μιχάλη είσαι υπέροχος ,γράφεις Ιστορία άκουσα την κουβέντα σας στο απλά+ανδρικά και ενθουσιαστικά. Νομίζω ότι έχεις «υποχρέωση» τα βιντεο σου να τα δουν όλα τα άτομα της νέας γενεάς, μην φτήνιες την τηλεόραση, σίγουρα θα βρεθεί κανάλι να συμφωνήσει πάνω από τις μισές προϋποθέσεις που ζητάς, βοήθησε τον μέσο ¨Έλληνα να πλουτίσει τις γνώσεις του. Υπερήλικας (86) θαυμαστής σου

  3. μεχρι και εγω που δεν φοβαμαι τα εντομα και αμα θελω τα πιανω ανετα δεν τολμαω να τα φιλισω αλλα φαντασου η κατσαριδα να ειναι αρσενικη χαχαχαχα

  4. Δεν παν να 'ναι απο τον παράδεισο.. πάλι κατσαρίδα είναι.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΣ 😝🤤😧😨😷 Το βίντεο που μετά απ' αυτό θα έχω εφιάλτες για μια βδομάδα!!

  5. Λοιπον μπορει να μη θυμαμαι τα ονοματα και τις ημ/νιες αλλα καθε επεισοδιο ειναι ξεχωριστο και ενδιαφερον!μπραβο πολυ καλη δουλεια!

  6. Θυμάμαι εκείνο το αστείο που είχες κάνει για τον Ronaldo και αν θα μας άρεσε να ερχόταν να μας αναστατώσει στην δική μας δουλειά χαχα. Ευχαριστούμε Mikeus, συνέχισε την καλό content.