Η Μαίρη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την θέση της | Big Brother | 18/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βλέπω την Άννα να τρέχει πισω από την Μαίρη μην χάσει καμία ευκαιρία για προβολή . Νοιωθω ότι αντιπαθώ αρκετά την Άννα παιδιά αυτή στο power of love τι καρέκλες έσπαγε τι μάλωνε ,εδώ μούγκα αθωα τάχα μου.

  2. Κρατάμε τη Μαίρη για δικηγόρο ενάντια στην κλίκα μέχρι να φύγει η κλίκα και να μέινει εκείνη , η Ευδοκία και ο Νίκος και ίσως και η Μαρία η τραγουδίστρια αν δε μας τα χαλάσει. Στο τέλος θα ήθελα Νίκο, αλλά και με Ευδοκία βολεύομαι ως νικήτρια.

  3. Ρε πατε καλα.Δεν ζητησε τον λογο απτη μικρη ??Μας δουλευει το ζωον??Οταν ρωτας ενα κοριτσακι και ψαχνεις αιτιολογια στην ψηφο της δεν της ζητας τον λογο??Το ζωον πρεπει να μαθει απλα ελληνικα και μετα να φιλοσοφει με βρωμιες και δικαιολογιες

  4. Όταν πήγε η Μαίρη να ξεκαθαρίσει το τι έγινε η Ανχελιτα μοκοοοο αντί να πει κατάμουτρα αυτό που λέει πίσω της και κάποια στιγμή λέει δεν ξέρω δεν ήμουν εδώ. Ενώ η Ανχελιτα τους έβαλε όλους να ψηφίσουν Ισίδωρο!

  5. Μια χαρά της ζήτησε το λόγο και όχι μόνο αυτό αλλά πήγε στοχευμένα στη Σαμάνθα γιατί ξέρει ότι δεν χειρίζεται σωστά το λόγο και εύκολα μπορεί να την βγάλει λάθος παιζοντας με τις λέξεις και κατευθύνοντας την με τις ερωτήσεις

  6. Πραγματικα γελαω με την κλικα που κανουν πλεον οτι κανουν τοσο απροκαληπτα..καλα το γελιο επισης το ριχνω με τον μιχαλη εκει που λεει μα δεν ξεραμε οτι θα βγει ισηδωρος.πρωτον στο ειπε η ανχελιτα..δευτερον πως γινεται μετα απο εναμιση μηνα να καταλαβαινουν οτι ειναι φαντασμα ο ιση κ μαζι να τον ψηφιζουν..ολη την μερα τους ακους να λενε τι θα ψηφισουν κ πως θα το παιξουν καλοι λες κ εμεις δεν τους βλεπουμε..

  7. Τελικά θα πέσει ποινή στην ακατανομαστη που ψιθύρισε στην κλίκα να ψηφησουν Ισίδωρο? Η στους ρωμα δεν ισχύει ο νόμος?