Η Μαίρη Συνατσάκη συναντά το “Big Talk” παρεάκι!




Ο Λάμπρος Φισφής, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Γιάννης Σαρακατσάνης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος σ’ αυτό το “Big Talk” υποδέχονται ως special guest τη Μαίρη Συνατσάκη που τους θέτει τις ερωτήσεις της. Απαντούν στο δίλλημα του να έχουν γυναικεία γεννητικά όργανα με τη δική τους φωνή, ή αντρικά με τη φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη, στο ποιον θα πήδ@γες, ποιον θα παντρευόσουν και ποιον θα σκότωνες ανάμεσα στους 5, στο ποιος ήταν ο αγαπημένος τους χαρακτήρας από το «Ρετιρέ» και σε άλλα κορυφαία.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βρε παιδια τα κοψηματα που κανετε στο βίντεο ειναι υπερβολικά φανερα.Αν θελετε να κανετε " fake roast" καποιον καντετο πιο αληθοφανές.

  2. Efwswn leei metaksi sas kai h Mairi einai ekei ara: tha thn pidaga,tha tin pantrebomouna kai tha sas skwtona olous ektos apo ton Zhsh giati to palikari exei trelo xioumor!!!SWSTOOOS??

  3. Η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται παντού σαν το Γιώργο Νταλάρα του παρελθόντος. Και πέτρα να σηκώσεις από κάτω θα τη βρεις. Σε λίγο στα βίντεο θα γράφουν "προσοχή, δε συμμετέχει η Μαίρη Συνατσάκη!"

  4. μου αρεσει που καποιοι απο εσας τους κωμικους βαζετε στη λιστα σας (και μερικοι προσπαθειτε και να αντιγραψετε) τον Louis CK, χωρις να εχετε καταφερει να διανοηθειτε οτι ο Louie το βασικοτερο πραγμα που κανει με την κωμωδια του ειναι να καταλυει τις κοινωνικες νορμες και τα στερεοτυπα. Οπως και πολλοι πετυχημενοι αμερικανοι stand-up comedians. Ο σχολιασμος/κραξιμο σε σεξιστικη βαση ακομα και στην συντηρητικη κατα τα αλλα Αμερικη, γυριζει μπουμεραγκ και δεν ειναι αποδεκτος. Δυστυχως, στην ελληνικη πραγματικοτητα κερδιζει ολοενα εδαφος η ταλιμπανικη συμπεριφορα και νοοτροπια. Αντε να γινει νομος και η μπουργκα για τις γυναικες να ειναι ολες ιδιες (ετσι κι αλλιως) να τελειωνουμε…

  5. Μου αρεσει που η Συνατσακη εβγαλε βιντεο "ειμαι gay, ειμαι προσφυγας κλπ" για να μας δειξει την ψευτοκουλτουριαρικη ευαισθησια της και σε αυτο το βιντεακι κοροιδευει τον Αδωνι Γεωργιαδη για τη φωνη του ρωτωντας αν προτιμαει καποιος να χασει τα γεννητικα του οργανα απο το να εχει τη φωνη του Γεωργιαδη. Η φωνη ειναι ενα φυσικο χαρακτηριστικο του ανθρωπου οπως τα πεταχτα αφτια, το υψος η η αρτιμελεια. Το να κοροιδευεις καποιον για τη φωνη του, για κατι δηλαδη που δεν ευθυνεται ο ιδιος, ειναι ρατσιστικο και δειχνει ελλειψη ωριμοτητας και παιδειας. Ειναι ακριβως το ιδιο με το να κοροιδευεις ενα κουτσο η ενα νανο. Αλλα προφανως η θολοκουλτουριαρα Συνατσακη το πολιτικα ορθο το τηρει μονο οταν αφορα τους αγαπημενους της gay και μεταναστες, οταν αφορα καποιον πολιτικο αντιπαλο το ξεχνα και εμφανιζει το πραγματικο της προσωπο.