Η πρώτη δήλωση του Ηλία μετά την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή | 05/07/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Την κοπελίτσα την έχει για ξεκάρφωμα? Ούτε να απαντήσει πόσο καιρό ειναι μαζί δεν ήξερε παρά μονο είπε πέντε χρόνια φίλοι!!!

  2. Ηλία μου δεν πειράζει η αξιοπρέπεια και η καλή σου η ψυχούλα που έχεις αξίζει παραπάνω από τα 100 χιλιάρικα.Ο θεός να σε έχει καλά και να είσαι πάντα έτσι χαρούμενος.???????????Στην καρδιά μας εσύ είσαι ο νικητής.

  3. Poli lathos kani i paragogji
    Eprepe na dhosi kati ston ilia ena amaksi as pume
    O Saxis pire to epathlo
    Xe o ilias ti pire?
    Na mi ta po tora ti pire
    I paragogji eprepena dhosi
    Ena mixro poso
    Xe stin dhefteri thesi
    Oxi na figji me dhaxtilo
    Sto stoma
    Eci ine to sosto

  4. Ηλία μου η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει ποτέ,έγινε σε εσένα.Κριμα.Ομως είσαι νικητής της ζωής Αυτό να το σκεφτούν,όσοι δεν σε ψήφισαν.Εμεις σε αγαπάμε πολύ.Ναεχεις υγεία,και να σε χαίρονται οι υπέροχοι γονείς σου,που μεγάλωσαν ένα υπέροχο παιδί.Σε αγαπάμε πολύ.

  5. Μπράβο σου Ηλία για την στάση που κράτησες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος αλλά κυρίως μπράβο για τον δυναμισμό και την προσπάθεια που κατέβαλες τοσο καιρό. Και είναι σημαντικό πραγμα να παραδέχεσαι καταστάσεις όπως εσυ τώρα με τον Σακη, το ειπες ξεκάθαρα ήταν ο καλυτερος αγωνιστικά και κέρδισε. Είσαι ψυχάρα ?.

  6. Υπέροχος άνθρωπος ο Ηλίας! Μακάρι να τα πάει καλά με το τραγούδι γιατί η κοινωνία έχει ανάγκη να προβάλλονται καλοί άνθρωποι!

  7. Απο τους λιγους που το ζησανε το παιχνιδι στο επακρο!Αναγνωρισε και την αγωνιστικη ανωτεροτητα του νικητη!

  8. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ???..ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ LIVE ΑΠΟΨΕ ΤΕΛΙΚΟ..ΠΙΟ ΞΕΝΕΡΩΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ..ΛΙΑΚΟ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ???????????