Η Σαμάνθα συγκινήθηκε με το μήνυμα των γονιών και της φίλης της




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μάλλον δεν υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι τους!!! Εδώ γεννήθηκε άρα ζουν σίγουρα 18 χρόνια στη Ελλάδα ελληνικά όμως γιόκ!!!

  2. Κρίνουν τους πάντες απ την ηλικία τους. 18 ο πατέρας μου πολεμόυσε στο Αλβανικό μέτωπο, ο 17χρονος αδελφός του ήταν Σύνδεσμος πόλης στο ΕΑΜ..

  3. Με τετοιους γονεις.. τωρα καταλαβαινω γιατι ειναι τετοια Σιχαμανθα αυτη.. ανωριμο κοριτσακι..

  4. Η γλώσσα κόκκαλα. Δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει αυτή εισε και πρέπει να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλοσου γιατί φαίνεσε αγριμη

  5. Ούτε οι γονεις της έχουν συναίσθημα… ο πατέρας ειδικά… οι γονείς της δεν θα την έβλεπαν… κατάλαβα.

  6. H Σαμάνθα πρέπει να ηρεμήσει λίγο είναι ευαίσθητη κοπέλα φάνηκε που έκλαιγε όταν τηs μίλαγαν οι γονείs τηs.

  7. Αυτή η κοπέλα τα λέει σωστά ορισμένες φορές, δηλαδή συμφωνώ με τις απόψεις της, αλλά η συμπεριφορά και οι τρόποι της τα χαλάνε όλα.

  8. Όταν ακούω από μικρά να λένε ότι κάνω σκανταλιές επειδή είμαι μικρό σε ηλικία, απλά γελάω.

  9. Εχει τρομερα θεματα συμπεριφοράς και καποια στιγμη αυτη η καραμελα "ειναι μολις 18" πρεπει να σταματήσει.Και αλλοι περασαμε απο αυτη την ηλικία αλλά δεν ήμασταν σε αυτά τα χαλια!

  10. Στο καναπέ είπε, αν δεν κάνω λάθος! πως θα χαρώ να έρθει ο κόσμος να με γνωρίσει να δει τι πραγματικά είμαι!!!, ενώ από την άλλη λέει δεν θέλω να αλλάξω , με τους τρόπους που έχεις ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να αλλάξεις για το καλό σου πάνω από όλα γιατί δεν είναι και πολύ υγείες όλο αυτό πάνε να σε κοιτάξει ψυχολόγος αν πραγματικά είσαι έτσι , εκτός ! Αν είναι ρόλος, τότε πάω πάσο

  11. Ακουστε εκεί η παραγωγή στο Big Brother Αντι να διώξετε αυτό το ξωανο που είναι αγενής και διπροσωπη την κρατήσατε μέσα, θα πάει πάτο η τηλεθέαση σας. Μας ξενερωσατε όλους.

  12. Πραγματικά το πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ακόμη αυτό που πραγματικά είναι. Συμφωνώ ότι φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της και όλη αυτή η επιθετικότητα που βγάζει στο λόγο της είναι καθαρά για λόγους άμυνας.
    Μακάρι μέσω αυτού του παιχνιδιού να το αντιληφθεί και να αυτοβελτιωθεί. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά..Ας είμαστε λίγο επιεικείς και λόγω της νεαρής ηλικίας της.

  13. Το παιδί αυτό πρέπει να πέρασε σκληρά χρόνια, δεν εξηγείται αλλιώς η κακία και τα θέματα συμπεριφοράς και σεβασμού που εχει