Η τοποθέτηση του Σάκη για την υποψηφιότητά του




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλό και δυνατό παιδί ο Κορο ο Σάκης όμως είναι όλο το σαρβαιβορ δεν νομίζω να φύγει αυτός είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού εάν φύγει τώρα ο Σάκης να κατεβάσουν ρολλα και αντε καλό καλοκαίρι……..

  2. Που να ηξερε ο Σακης το θαψιμο που ετρωγε απο τον Κορο βγαινοντας απο το παιχνιδι και οταν δουν τα βιντεακια θα αρχισουν να ξερνανε κιαυτοι απο αηδια!!!

  3. Σάκαρε παιχτούρα ακόμα και ο κόρο χθες σε έκανε θεό,ότι είσαι ο καλύτερος αγωνιστικά και έχεις άψογο χαρακτήρα.Πικρόχολα τρολάκια(ευτυχώς ελάχιστα),ο Σάκαρος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor..

  4. Λάθος έκανες Κόρο ο Σάκος δεν σε πσηφιεσε για τη εσιε Κόρο τον πσιεφισες τον Σακί διεν εχιεσ τον ασιεμακοπουλοσ να πσιεφηζης

  5. … ΕΊΝΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΚΑΙΡΊΑ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ SURVIVORS, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΉΣΕΙ..!
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΌΛΟΙ, ΠΩΣ "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΊΓΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ, ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΎ-ΑΛΛΆ Π Ο Τ Ε ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ..!!"

  6. Όταν κερδίζει ο Σάκης εσείς κριβεστε στις τρύπες σας και όταν καταφέρνουν όλοι μαζί να του πάρουν μια ασυλία ξεμιτιζετε, μπείτε ξανά στις τρύπες σας γιατί ο Σάκης θα πάρει τις επόμενες, τότε να σας δω που θα είστε

  7. Ο Σάκης αφού προγενέστερα προσφέρθηκε αντί της Μαριαλένας να είναι αυτός υποψήφιος τώρα δεν θα πρέπει να διεκδικήσει δύο ασυλίας γιατί ξέρει ότι η Μαριαλένα θα είναι υποψήφια…
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΊΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ.

  8. TO PARAMITHI ZELOS SE 2 EWDOMADES THA PARUN 100 SIN KAPIA EKBOBI TILETHEASIS. PULIDANE OMOS TO PEHNIDI JA. KE DEN AXISI STON ANZUN NA MAS PERNAI JA HASUS I TENIA ME TON PU DEN MU ARESE ITAN KALITERI TOM HANS.

  9. Ρε ξεχνατε τι λεγατε για τον σακη οταν ηταν ο τζειμς μεσα? Εφυγε ο τζειμς και το κοινο γυρισε τη μεγαλυτερη μπιφτεκα

  10. Καλός παίχτης,φοβερά χειριστικός,μελετημένος και αντιπαθής.Άδικο για τα παιδιά που ήταν μέσα από την αρχή να παραμένει στο παιχνίδι κάποιος που ήρθε τοσο καιρό μετά,διαβασμένος και χορτάτος.Η κοντή έχει φάει την παραμύθα της καψούρας και αυτός κοιτάει πως θα επωφεληθεί από το "ειδύλλιο".Η πλάκα είναι ότι τον στηρίζουν τόσο ενώ σαν χαρακτήρας είναι τραγικός!Αλλά…αυτοί είστε!

  11. Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης είναι ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης που έχει περάσει από το φετινό survivor,όμως τα άτομα που είναι στο παιχνίδι από την αρχή του παιχνιδιού αξίζουν πιο πολύ να πάνε τελικό

  12. Ο Σάκης είπε θα παλέψει να πάρει τις 2 ασυλίες για να γλιτώσει και να βγει στη θέση του η Μαριαλένα…
    Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήθελε να πάρει τη θέση της για να τη σώσει; ???
    Του το δίνω όμως, πολύ καλός ηθοποιός…
    Στο σενάριο υστερεί αλλιώς θα τον πίστευα κ εγώ..

  13. Εντάξει τι να πει ο Σάκης
    Οι τρεις από τους πέντε θα είναι υποψήφιοι. Για μένα δίκαια και σωστά ο Κόρο έδωσε ΣΑκΗ και όχι Μαριαλενα γιατί η Μαριαλένα είναι από την αρχή του παιχνιδιού !!!!
    Μπράβο Κόρο.♥️♥️♥️