ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 12 – Love Actually




Το πρωτο μας Χριστουγεννιατικο επεισοδιο ηρθε δυνατα, με την απολυτη γκομενο-ταινια των γιορτων: LOVE ACTUALLY. Σορι.
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. α καλα εκει π ειδα ολα τα επεισοδεια τωρα καταλαβα πως αυτο το ξεχασακ θα το δω τωρα,επισης ποτε νεο επεισοδειο ρε γαμω???

  2. Actually καμία από αυτές τις ιστορίες δεν είχε Love. Απλά ήθελαν λεφτά και έβαλαν έρωτα και Χριστούγεννα και… Love actually!

  3. Είστε κάγκουρες, η ταινία τα σπάει, και τη βλέπω ακόμα και τώρα ευχάριστα!!! Μη φοβάστε να δείξετε τη ρομαντική σας πλευρά!

  4. Είναι ένας ναλακας χωρίς αρχιδια να το παραδεχτεί! Τα κορίτσια αγοράκια μου θέλουν αρχιδατους με ηθική και όχι χωριαταραδες που το παίζουν ότι είναι!

  5. Όντως φίλε αυτή δεν είναι πάρα πολύ μέτρια Και ειλικρινά ο τρόπος που μιλάει ο μικρός είναι πάρα πολύ φανταστικός χαρακτήρας δηλαδή όλα τα παιδάκια μιλάνε για μικροπράγματα για πράγματα που αφορούν την ηλικία της δηλαδή π.χ. θέλω να πάω τουαλέτα και τα λοιπά ενώ αυτός παραμιλούσε ρεαλιστικά και πολύ τέτοιο κλισέ ας το πούμε έτσι και καλά ειλικρινά αυτή η πορτογαλέζα τον κοιτούσε τον συγγραφέα κάπως περίεργα είχε ένα βλέμμα κάπως και ο συγγραφέας δεν καταλαβαίνω το λόγο που άρχισε να μαθαίνει πορτογαλικά και παράτησε την οικογένειά του Γενικά όλοι τους έχουν κάτι βλέμματα και ένα ύφος που απορείς πραγματικά τι συμβαίνει

  6. Είναι παράγγειλε το σωστό το γράφει και στο e-food είναι προστακτική όχι αόριστος ώστε να παίρνει αύξηση γαμώτο

  7. Hey τυπε που μόλις άφησες σχόλιο για τον Snape:

    Ο SNAPE ΗΤΑΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ