ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 2 – The Notebook (Το Ημερολόγιο)




Ο Mikeius και ο Μαλιατσης γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με έναν φόρο τιμής στην απόλυτη ρομαντική ταινία της γενιάς μας: Το Ημερολόγιο.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. €υτυ✖ώs που δεν την εℹδα αν και η τανℹα εℹναι από βιβλℹ? . ♍ακάρι , να μην εℹναι νουβέλα αs εℹναι σαν τα “?νεμ?δαρμένα ύ?η „ ή έστω σαν μιας έφηβης.

  2. Και βασικα επειδη εισαστε και τα πρωτα λαμογια καλα ειναι να βαζετε πριν αρχισει το βιντεο ανω των 18. Αισχρολογια. Καποιος μπορει να βγαλει τρελα λεφτα απο τις βλακειες που βγαζετε

  3. Τελικα παιδια ποιος απο τους δυο σας τον βαζει στον αλλον. Γιατι αφοθ δεν καταλαβατε αυτη την ταινια καποιος απο τους δυο σας καθεται στα τςσσερα. Απορρω ποιος ομως.

  4. Παίζει να είναι κσι η 1η φορά που αφήνω σχόλιο τέτοιου είδους σε YouTube video. Εκτιμώ τα σχόλια τους για την ταινία περί ρεαλιστικοτητας κλπ. Αλλά δεν εκτιμώ καθόλου το πως αναφέρονται στις γυναίκες και της ταινίας και του κοινού τους. Μπορεί να μην είναι αυτή η πρόθεσή τους, αλλα πολύ βρισίδι και πολλά σεξιστικά σχόλια. Παιδιά, δυστυχώς ή ευτυχώς φαντάζομαι έχετε και γυναικείο κοινό… Δεν ξέρω σε πόσες κοπέλες αρέσει να τις αποκαλούν "μουνάκια". Για μένα είναι η πρώτη φορά και η τελευταία που τους παρακολουθώ διότι ενώ έχουν πολύ καλά στοιχεία και χιούμορ, δεν σέβονται τις γυναίκες.

  5. Τοπ τρεις καλύτερες φράσεις στο θαψε
    3. ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΗΗΗΗΣ
    2. ΠΟΥ-ΤΑ-ΝΑ
    1. Τα table flip του μαλιατση

  6. Συγγνώμη αλλά έπρεπε να το πω. Η ταινία είναι αυτο "ημερολογιο που γράφαμε κι' δυυυυυυυυυο.