ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 21 – Η διακριτική γοητεία των αρσενικών




Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών. Η απόλυτη φεμινιστική κομεντί του νεοελληνικού σινεμά των late 90s. Κοινώς… ΦΑΕ ΧΗΜΙΚΑ!!!
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τέτοιες σκουπιδοταινίες κάνουν άντρες και γυναίκες που δεν έχουν θέμα με το αντίθετο φύλο, να το μισήσουν τελικά…
    Μια χυδαία προπαγάνδα και τίποτα παραπάνω.
    Ντροπή στους ηθοποιούς που έκατσαν να συμμετάσχουν σε αυτό το πράγμα…
    Δελεαστικό να λές ότι έπαιξες στον κινηματογράφο αλλά όχι έτσι παιδιά… Όχι τέτοια ξεφτίλα…

  2. 8:06 Τέσσερα χρόνια μετά είμαι ο μόνος που έχει καταλάβει ότι η πράσινη κάρτα είναι για αυτοκίνητο και όχι για άνθρωπο;

  3. Άμα είχαν όντως βάλει το τηλεφώνημα του Φουσέκη 6:16, θα μπορούσαμε απλά να ξεχάσουμε την υπόλοιπη ταινία και να της δώσουμε όσκαρ και μόνο γι' αυτό.

  4. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ποιος κ ποιος κάνει τι σ αυτή τη ταινια

  5. Κάτι τέτοιες ταινίες, με κάτι τέτοιες ιδεολογίες και έφτασε η λέξη "φεμινισμός" και η φράση "είμαι φεμινίστρια" να ακούγονται σαν προσβολές. Ακους φεμινισμός και σκέφτεσαι ακραίες μαλακιες και όχι διεκδίκηση δικαιωμάτων και ισότητα αυτών.

    Τι κρίμα.

  6. το ειχα δει και παλιοτερα…αλλα το σημειο με την ατακα <<πρεπει να μιλησουμε>> και τους φαρους ειναι ολα τα λεφτα …!!!

  7. Καμία εξτριμ φεμινίστρια..απλά ηλίθια.. απλά όποιος θέλει να ξεκινήσει να κράζει τον φεμινισμό λέει "αα να αυτες ειναι οι φεμινιστριες αρα έχω δίκιο"

  8. ρε παίδες ευχαριστώ! από που να ξεκινούσε κανείς να κρινει αυτές τις ταινίες και τερατώδη σενάρια. Μπράβο για την υπομονή σας!

  9. Plot twist: η αδερφή νούμερο τρία είναι ο Dio αφου ήπιε το αίμα του γέρου Joseph (είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν το κατάλαβε αυτό που μόλις είπα)

  10. εγω θέλω να μάθω γιατί δεν ολοκληρώθηκε η αποτρίχωση στο αριστερό χέρι του Μαλιάτση!!!! τι την άφησες την τούφα του λυκάνθρωπου μανάρι μου?

  11. Μαλέα η τύπισσα που πήρε ένα θέμα όπως η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ και είπε " Α θα γυρίσω κωμωδία γύρω απο αυτό ! " Και πολλά ΖΩΑ την θεωρούν καλή ταινία και καλή σκηνοθέτη ! Στα τρένα !

  12. Εμένα μ'αρεσε που η ταινια ξεκινάει με όλο το cast σε γκαλερί τέχνης. Ναι, μωρέ, είναι που είχατε και γκαλερί τέχνης και στο κωριο σας.

  13. Προς τους νέους που δεν ξέρουν,Βίνα ασίκη , Ισμήνη καλεση,Βάνα μπάρμπα,Νόνη Δούνια,μερικές σεξοβομβες,η Δραγούμη ποτέ δεν ήταν.α και Ματσούκα βέβαια.

  14. ❤❤❤❤❤❤❤ολα καλα ρε τρελε σε παω με 1000 αλλα ασε ρε συ την παναγια και τον Χριστο στην άκρη… ασ έχουμε ενα ταβάνι , ενα όριο στην γαμάτη τρέλλα που κουβαλας !!!❤

  15. ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ

  16. 28:37 αυτό ακριβώς που λέει ο Μαλιάτσης. Είμαι πλέον 30 και θυμάμαι την εποχή που πήγαινα σχολείο και ήθελα να πάω σινεμά, οι ελληνικές ταινίες όλο κάτι τέτοιες παπαριές έδειχνε, δήθεν προοδευτικές-εναλλακτικές (i guess). Μην απορεί κανείς μετά με το χάλι του ελληνικού κινηματογράφου εκείνης της εποχήε.

  17. 4 χρόνια μετά ρε μαλακές, έλιωσα όπως παλιά. Αν αυτό το βίντεο έβγαινε σήμερα ζήτημα αν θα κράταγε μια μέρα μέχρι να λιντσαριστεί στα σόσιαλ και τελικά να πέσει

  18. Και το αστείο και η μάνα μου ήταν έγκυος σε μενα τότε .. γεννηθεισα το 2000 εδώ ?? πολύ γελιο το επισοδειο