ΘΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ – 29 – Τιτανικός




ΤΙΤΑΝΙΚΟΟΟΟΣ!!! Ήρθε η ώρα, έφτασε η στιγμή για το μεγαλύτερο και επικότερο Θάψε στην ιστορία. Η ταινία που έγινε πολιτισμικό φαινόμενο, επιτέλους παίρνει το θάψιμο που της αξίζει… Ή όχι;
Για περισσότερο Mikeius:

Για περισσότερο Μαλιάτση:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ωραια βιντεακια -ενδιαφερουσα προσπαθεια, γνωσεις χωρις περιπλοκο λογο και πολυ ωραιες ατακες καποιες στιγμες./

    Ειναι απολαυση να σου λενε πραγματα που δεν τα εχεις σκεφτει
    κ να σου απομυθοποιουν τις "σινεσταθερες σου!

    Απλα δεν καταλαβαινω γιατι
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ "παρεας"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ στο βιντεακι ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ-
    λες και δεν κανουμε σινεκριτικη, αλλα διατριβη στην ελληνικη αργκό!

  2. Έλα μωράκι εδώ να φάμε λίγο αλμυρά αλλά θα σου σκάσω ένα γλωσοφιλο θα πάθεις πλάκα θα το λες στις φίλες σου δύο χρόνια

  3. Η κλασική μαλακία με τον Τιτανικό: Η Rose ενώ συνέχισε τη ζωή της, έκανε παιδία, κτλ, όταν πεθαίνει συναντίεται με τον πιτσιρικά που ήξερε μόλις λίγες μέρες αντί με το σύζυγο που πέρασε μια ζωή.

  4. Η αλήθεια είναι παιδιά ότι σαν στόρι η ταινία τουλάχιστον η πρώτη μιάμιση ώρα είναι η χείριστη σαπουνόπερα . Τύφλα να έχουν τα '' Ατίθασα Νιάτα .'' Παίζει και ο Βίκτορ Νιούμαν μέσα … !

    Ωστόσο την σώζει το υπόλοιπο μέρος , το σάουντρακ του Τζέιμς Χόρνερ και η μαγεία των CGI και η σκηνοθεσία , από τα χέρια του Κάμερον… Το τέλος χάλια…!

    Βέβαια αν εξαιρέσεις ότι υπάρχει ακόμη μιάμιση ώρα , με κομμένες σκηνές , δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα άλλαζε την φύση της ταινίας αν γινόταν ένα Director's cut extended version … περίπου τεσσάρων ίσως και πέντε ωρών .

    Έχουν δίκιο σε πολλά σημεία τα παιδιά… Μα εξακολουθεί να είναι η πιο αγαπημένη ταινία όλων των εποχών!

  5. O Jack είχε πεθάνει ιδη δεν τον σκότωσε η Ρόουζ ξεκολλάτε λίγο. Επίσης ένας από τους δύο έπρεπε να πεθάνει για να τονίσει ότι είναι μελόδραμα. Εάν ο σκηνοθέτης ήθελε να πεθάνει ο Τζακ έπρεπε να πεθάνει ο Τζακ εάν ήθελε να πεθάνει η Ρόουζ θα πέθαινε η Ρόουζ!!

  6. Ενός λεπτού σιγή για αυτούς που μόλις ανακάλυψαν ότι ο καπετάνιος του Τιτανικού είναι ο Θέοντεν του Άρχοντα τον δαχτυλιδιών…