Κάταλιν Κις, το όραμα μιας προπονήτριας βόλεϊ!




#netwix #sportcitizensbyvice

Η βολεϊμπολίστρια Κάταλιν Κις ήταν για πολλά χρόνια αθλήτρια της Εθνικής ομάδας πετοσφαίρισης της χώρας της, την Ουγγαρία. Την συναντήσαμε στο σπίτι της και μας εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να κατοικήσει στην Ελλάδα αλλά και πώς βιώνει τα πράγματα στον εργασιακό χώρο του αθλητισμού ως γυναίκα.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μάγκες όλα τα comments είναι κατά για αυτό του είδους τα βίντεο !!! Το netwix το έχετε αλλάξει και το έχετε κάνει ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

  2. Ρε μάγκες εχθές ξαναέκανα susbcribe έπειτα από καιρό λόγω της νέας κωμικής ομάδας που επιτέλους αξίζει κάτι και μπορεί να προστεθεί στο παλιό δυναμικό. Μην ανεβάζετε σοβαρά αφιερώματα στο κανάλι. Φτιάξυε άλλο. Περίμενα να δω κάποιο κωμικό σκετσάκι σχετικά με το βόλευ. Το Netwix είναι για να γελάμε όχι για να προβληματιζόμαστε. Dislike από μένα και άλλη μία τέτοια ακακία να δω, πάλι unsubscribe για κανένα τρίμηνο.

  3. Ο λόγος που οι άνδρες αθλητές πληρώνονται περισσότερο γίνεται καλώς ή κακώς λόγω του γεγονότος ότι προσφέρουν μεγαλύτερο θέαμα. Ο μέσος τηλεθεατής που θα επιλέξει να δει έναν αγώνα βόλλευ, θα προτιμήσει τον αγώνα με αθλητές άνδρες, καθώς θα δει πιο δυνατά καρφιά και σερβίς, αλλά και πιο δύσκολες άμυνες και υποδοχές. Αυτή η επιλογή θα φέρει περισσότερους χορηγούς στα ανδρικά πρωταθλήματα και έτσι οι παίχτες θα πληρώνονται πιο πολύ

  4. Είδα τον τίτλο από την ειδοποίηση στο κινητό και μου φάνηκε ότι θα ήταν καμιά ωραία φάση με τον Μάκαρο,να γελάσουμε…Ανοίγω το βίντεο και … Απογοήτευση….???Βαρετο πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου στο χαρακτήρα του καναλιού….

  5. Συγνώμη, ούτε την ξέρουμε, και τι μας νοιάζει ρε παιδιά….. Άσχετο βίντεο, ανούσιο. Αν βλέπω από τον τίτλο ότι πρόκειται για ανούσια βίντεο δεν θα τα ανοίγω. Και αν συνεχίσουν έτσι, θα απεγγραφω…..

  6. Ένταξη ωραίο το review της αθλήτριας αλλά ρε μαλακές αν είναι να ανεβάζετε μόνο sport στο netwix αλλάξτε το κανάλι και ονομάστε το netwix sport ρε που είναι το παλιό καλό netwix ????

  7. Καντε κατι πιο κωμικο ρε μαγκες , οπως το λουτρο αληθειας για παραδειγμα που το εχεται παρατησει τον τελευταιο καιρο.