ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Ήταν το Fame Story το καλύτερο ριάλιτι ever;




Πολλά ριάλιτι έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, άλλα κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους και άλλα πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Το Fame Story ήταν ένα από αυτά που έμειναν χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μας, πρώτα γιατί σε αυτό ήταν η Άσπα Τσίνα αλλά και για τους επικούς τσακωμούς ανάμεσα σε δασκάλους και κριτές στα Live, τα αλλόκοτα ντουέτα και τους νικητές.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε πουστη η έχω τρελαθεί πάντως μιλάω σοβαρά κάποιος,οι να κλείσουν το καπάκι του βόθρου δεν πάει άλλο

  2. Μαλακισμένης, γαμώτο, στοΔιάολο…… 3 λέξεις στην σειρά που σήμερα απαγορεύονται στην TV.
    ΤΩΡΑ 2019 masterchef Greece, βάλανε μπιπ στην λέξη "βλάκας" που είπε η Άλκιστις…….

  3. o νικολΑς εχει αυτη την καλτιλα και τη ''μαγκια'' του παλιου ….και σε συνδιασμο με την κοπελια που ειναι πιο νεα και γινεται σαν ενα μαθημα καθε φορα για το πως περναγανε οι τωρινοι 40ριδες ειναι γαματο..!!βγαλτε και αλλα ..!

  4. το fame story κ η δισκογραφικη heaven ειναι το πως εχει προωθησει το σκυλαδικο στον κοσμο ο ΑΝΤ1… κι οταν λεμε σκυλαδικο εννοουμε τη μουσικη κακης ποιοτητας ανεξαρτητου ειδους

  5. Νομιζω κανένα ριάλιτι δε μπόρεσε να ξεπεράσει το ιστορικό πλεον "Fame Story 2" το οποιο εβγαλε τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα που συνεχίζουν ν'ακούγονται ακομα και σήμερα! Ραλλία Χρηστίδου, Καραφώτης, Καλομοίρα και πολλοι αλλοι! Το σημαντικότερο ομως απ'ολα ειναι οτι το Fame Story 2 προβλήθηκε το 2004 που ηταν η πιο αισιόδοξη χρονιά για τη χώρα μας και εχει συνδεθεί με τις ωραιότερες αναμνήσεις! Ήταν η εποχή που μολις ειχαμε κερδίσει το Euro ενω τα φώτα ολου του κόσμου ηταν στραμμένα πανω μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας! Απίστευτες εποχές που δυστυχως δε ξαναγυρίζουν!