ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Αυτά είναι τα πιο επικά ρεπορτάζ των 90’s!




Η δεκαετία του ’90 και της ιδιωτικής τηλεόρασης χαρακτηρίστηκε από διάφορα ρεπορτάζ που άφησαν ιστορία. Τα παιδικά ρολόγια με τα κρυφά μηνύματα υπέρ των ναρκωτικών, ο νόμος Παπαθεμελή και οι Πανελλήνιες είναι μόνο μερικά από εκείνα που έγραψαν ιστορία!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Οντως κατι τετοιοι σπασικλες ελεγαν δεν εγραψαν καλα και ο συγκεκριμενος τυπος που παραπονιοταν σα κακομοιρης τη χρονια εκεινη ειχε περασει 2ος νομικη αθηνων

  2. Αυτό το επάγγελμα των δημοσιογράφων, είναι το πιο καταραμένο! Ή βλαμμένοι θα είναι ή βαλτοί ρουφιάνοι – πληρωμένα σκυλιά! Δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα!

  3. Αυτά βλέπανε οι γερμανοί , και μας έχουν κρεμάσει κουδούνες . Αναρωτιόμαστε μετά, γιατί δεν μας παίρνουν στα σοβαρά….

  4. Μωρό μου τη καυλαρος είσαι εσύ
    Γιατί να χάνεσαι με τις μαλακίες
    Πιάσε δουλειά σε ένα club να πίνουμε και να χύν……μαι

  5. αυτο το καημενο το παλικαρι λυπαμαι ρε. Πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο να κανεις εκπομπη ενω εισαι μονιμα καυλωμενος και το μισο αιμα του σωματος σου εχει μαζευτει στο πεος. Μπραβο ρε φιλε που τα καραφερνεις.

  6. Αστυνομικο ρεπορταζ να σχολιασετε επικο (π.χ η ρουκετα που εριξε ο Ε.Λ.Α στο μεγκα) το 1995

  7. Ρε μαν οκ είναι scripted η εκπομπή,αλλά πες και κάτι δικό σου,είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι Ό,ΤΙ λες το 'χεις αποστηθίσει.Δεν έχει κανένα flow όλο αυτό.Αν κάνω λάθος και απλά είναι ο τρόπος που μιλάς αυτός,πάσο,δεν κράζω,απλά σχολιάζω.