ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Αυτές είναι οι πιο καυτές σκηνές σεξ της ελληνικής τηλεόρασης




Μπορεί να υπήρξαν κάποιες πολύ (μα πολύ) κακές ερωτικές σκηνές στην ελληνική τηλεόραση, αλλά δεν ήταν όλες έτσι. Αντιθέτως, Άντζελα Γκερέκου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Λίλα Καφαντάρη μας έχουν χαρίσει μερικές από τις πιο καυτές σκηνές σεξ.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εγώ θα κάνω τη διαφορά: τι κοπελάρα ήταν η Γκερέκου στα 90s, ρε φίλε? Και τώρα παραμένει γκομενάρα αλλά τότε στα νιάτα της… Σου βγάζει ένα bdsm intellectuelle, να διαβάζει ποιήματα καθώς τη χαϊδεύεις!

  2. Καυτη σκηνη με το γερο που μπηκε στη μπανιερα με τη μπλουζα;; Μονο γελιο! Το οτι τη σκοτωσε μετα τουλαχιστον ανωμαλο!

  3. Είναι που η τηλεόραση είναι σάπια λόγω νοοτροπίας ενώ οι εκπομπές στο διαδίκτυο όχι…
    Κάνουμε μια εκπομπή και καλά χιουμοριστική, πετάμε κι ένα τσιμπούκι δίπλα, (πώς είχε ο Γεωργίου στην TV)… Κι αυτό γιατί; Μόνο και μόνο για να μπορείς να λες «πούτσος» και «γαμήσι» χωρίς να σου επιβάλλει πρόστιμα το ΕΣΡ.

    Πσσσ νταξ, πολύ μπροστά η φάση… Όχι, δεν είναι τρας, καθόλου.

  4. ο τυπος γιατι υπαρχει?

    κανεις μια δουλεια….καντην σωστα κυρια μου! ευγε! πολυ με αρεσει να βλεπω ατομα του ιδου επαγγελματος να προτρεπουν ο ενας τον αλλον!

  5. Ναι ρε φίλε ναιαιαιαιαιαι… Τη χαρτοταινία στο πίσω μέρος του τηλεχειριστήριου για να κρατάει το καπάκι της μπαταρίας που έχει σπάσει δεν την είχε κάθε ελληνικό σπίτι;; Γάμα το σεμεδακι.. Αυτή είναι λεπτομέρεια… Η γαμημενη η χαρτοταινιααααααααααα….