ΚΑΛΤ ΤΙΒΙ: Αφιέρωμα στη Χριστίνα από την «Τελική Απόφαση», το απόλυτο θηλυκό!




Αν μία γυναίκα έχει αφήσει εποχή μέσα από τις εκπομπές της Σία Λιαροπούλου, είναι η Χριστίνα από την «Τελική Απόφαση». Ένα όνομα, μία ιστορία! Και αν δεν έχεις ιδέα ποια είναι η Χριστίνα, ο Στέφανος, ο Μονίρ και ο Αλή Σαμπίρ, ευκαιρία να μάθεις!

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά δεν έχετε εντρυφήσει στο βίντεο . Και επιπλέον αυτό το βίντεο δε χρειάζεται σχολιασμό.. απλά βάλτε το να παίξει .. είναι από μόνο του τόσο υπέροχο που οποιοδήποτε χιουμοριστικό σχόλιο του γίνεται, φαίνεται σαχλό.
    Εγώ το ανακάλυψα χρόνια πριν το βίντεο κι από τοτε σίγουρα θα το δω 3 φόρες την εβδομάδα . Το έχω μάθει απ έξω πια .

  2. τη γυναικαρα εισαι εσυ α ρε μαγουλαρα χρυσαλιδα λυπους τη ωλοφαρδια που ειχες τα καλητερα

  3. Φελίσσσσσσσια Τσαλαπάτη και Νικόλαςςςςςςςςςςςςς Ράπτηςςςςςςςςςςςςςς (σσσσσσιγά μην το δει ο Ράπτηςςςςςςςςςςς ) Σοβαρά τώρα Nick Taylor for ever!

  4. Η Χριστίνα βρισκεται σε ψυχιατρική κλινική. Δεν το ακουσα απο κάπου, δεν το είδα κάπου γραμμένο. Ημουν μαζι της τρόφιμος στην ψυχιατρική κλινική. Πιστεψτε με, ειναι πλήρως ιδρυματοποιημενη και τελειως διαφορετική απο τότε. Ειναι άσχημο το bulling που της γίνεται. Οκ προεβαλλε μονη της τον εαυτό της, όμως να υπενθυμίσω πως αυτή ειναι και η "φτηνή" δικαιολογία που χρησιμοποιούν όλοι όσοι εκμεταλλεύονται αυτά τα άτομα. Δεν σας ζητώ φυσικα να κατεβάσετε το βίντεο, ούτε να σταματήσετε να κανετε τέτοιους σχολιασμούς. Απλα αρχιστε να σκεφτεστε πιο ευφάνταστα πράγματα να προβαλλεται, απο την αναπαραγωγή τετοιων εκπομπών.

  5. ποτε θα δωθει το credti στον πραγματικο πρωταγωνιστη του συγκεκριμενου βιντεο ….τον συγχωρεμενο τον κωτσομαη ,ο οποιος εχει εμφανιστει και στο παρελθον σε εκπομπες της λιαροπουλου λεγοντας την περιφημη εκφραση " η γυναικα μου με εχει κανει υπεροπολυτεκνο θα παθω εγκεφαλιακο"