Κατηγορίες παικτών ΦΙΦΑ που θέλουν τάκλιν από πίσω




Είναι οι χειρότεροι παίκτες που θα συναντήσετε ποτέ μπροστά σας στο ΦΙΦΑ. Από τον επαγγελματία πρήχτη, μέχρι εκείνους που το παίρνουν υπερβολικά σοβαρά, οι The Wixers, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτη, είναι πάλι εδώ!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μου αρεσει που στην αρχη του βιντεο ο Ραπ παιζει με PS4 μοχλό και ο θανασης με PS3

  2. Ξεχασατε αυτον που οταν βγαινεις τετ-α-τετ κανει ΠΑΝΤΑ τακλιν απο πισω και πολλες φορες τη γλιτωνει κιολας. Χανεις την ευκαιρια, τραυματιζεται ο παικτης σου, ενω ο δικος του παιρνει απλα κιτρινη χχαχαχ

  3. Μαλακά Φάνη πες την αλήθεια μετά την σκηνή ως referee ήρθε η Κρεμλίδου σου κατέβασε το μποξερακι και στον έπαιξε μέχρι που να την χύσεις την μούρη?

  4. Οταν η Κρεμλιδου θα εμφανιστει με κανονικα ρουχα σε βιντεο και οχι κολαν,ο κοσμος θα καταστραφει.

  5. Ακούστε. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το PS4 είναι η καλύτερη κονσόλα τώρα. Όμως έχει κάποια μικροπραγματα που με πειράζουν λίγο. Πρώτον πως και για ποιον λόγο δεν έχει backwards compatibility? Αν κάποιος θέλει να παίξει παλια παιχνίδια του PS1 PS2 και PS3 να θυμηθεί λίγο τις παλιές εποχές δεν μπορεί ενώ με ένα PS3 slim παίζεις ότι PS1 αλλά και λίγα PS2 παιχνίδια έχεις και με ένα PS3 fat παίζεις ότι PS2 παιχνίδι έχεις (αν έχεις φυσικά). Αυτά είχα να πω. Φυσικά ξέρω κάποιοι θα με βρίζουν/κοροϊδεύουν που "προτιμώ" PS3 από PS4 αλλά και επίσης θα λένε αχαχαχαχ κοίτα αυτόν τον βλάκα με το PS3 του και τέτοια. Εγώ την γνώμη μου είπα και είναι ξεκάθαρα προσωπική μου άποψη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή σχολική χρονιά.