Κι αν ήσουν ήρωας επ. 05: Μαγεία!




#netwix #kianisouniroas

Είναι η μαγεία υπερδύναμη; Ποιοι είναι οι δύο τύποι μαγείας που υπάρχουν στο κόσμο;; Απαντήσεις στο βίντεο! “Κι αν ήσουν ήρωας;” με τον Στέλιο Ανατολίτη.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. υπάρχει ατομο που είχε περιπου μαγνιτικες εικανοτιτες καλα δεν το λες τρελή εικανοτητα αλλα μπορυσε να στερεώσει κουταλια στο σώμα του και δεν έπεφταν λόγο της μαγνιτηκής έλξης που είχε το σώμα του οπότε ο τυπάς το έπερνε για την πλακα το εκατομύριο

  2. Αν μπορούσα να κάνω μαγικά θα "εξαφάνιζα" την έννοια της αξίας ,του κέρδους ,του κόστους , της εκμετάλλευσης και γενικότερα όλων όσων κάνουν τον κόσμο μας δουλοπάζαρο..

  3. Kati nerd-oules paristanoun oti tous aresei kai ''den katalavainoume'' , gia na aisthanontai diaforetikoi . Nerdoules, mia xara katalavainoume ta references. Apla o typos den einai asteios. Ante gia nanakia tora .

  4. Προς όσους δεν είναι αρκετά nerds για να εκτιμήσουν αυτή τη σειρά:

    Τα βιντεάκια του Φάνη και του Τσουβέλα βασίζονται στο showmanship. Κάνουν act out τα κείμενά τους με τρόπο τόσο υπερβολικό που καταντάει αστείο (όχι με την αρνητική έννοια της φράσης).

    Η Συγκεκριμένη σειρά του Στέλιου πατάει πάνω στο nerd culture και στην εκλογίκευση των υπερφυσικών εννοιών που διέπουν το υπερηρωικό σύμπαν.
    Αν δε σας τραβάει το συγκεκριμένο background πηγαίνετε δείτε το Μάχες με Νεράιδες, ακούστε κάνα επεισόδιο Μαρμελάδα Φράουλα και βγάλτε μετά συμπεράσματα.

    Peace out.

  5. Άντε εξηγήσεις σε όλους τους μονοκύτταρους γιατί αυτή η εκπομπή είναι καλύτερη από κάποιον που κατεβάζει Ότι καντήλια σκεφτεί για να βγάλει γέλιο…no hope….Στελαρα κρατά γερά ??

  6. Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ προσωπικά θα ήθελα ποιο τακτικά βίντεο αν είναι δυνατόν

  7. Πριν απο λίγο έβλεπα best of απο jujutsu kaisen και στα καπακια πεφτω στο κομματι για την εντροπια και για την ενεργεια που "χρησιμοποιειται". Τυχαιο? Δεεε νομιζω!

  8. Αν έχεις μαγεία τι να το κάνεις το εκατομμύριο του Ράντι,κουνάς το ραβδάκι σου και μπουμ έχεις όσα m θέλεις,θα μου πεις αυτό ίσως δημιουργήσει πληθωρισμό γιατί θα είναι σα να είσαι παραχαράκτης,ε οκ κανείς κι άλλη μια κίνηση με το ραβδί και μπουμ εξαφανίζεις τα λεφτά αφού αγοράσεις αυτά που θες.
    Θα μου πεις ότι έτσι θα είναι σα να κλέβεις αυτόν που σου πουλάει τα πράγματα,έ μη χρησιμοποιείς χρήμα ρε φίλε φτιάξε μόνος σου ό,τι θες,η Έλσα δηλαδή που έκανε ολόκληρο παλάτι από πάγο ενώ τραγούδαγε είναι πιο έξυπνη;

  9. Ρε σεις εκει στο netwix μια ερωτηση που οντως θελω να κανω. Πως γινεται να σας φαινεται αστειο αυτο το απιστευτο κριντζ, στο ιδιο καναλι που εχει βγαλει Παρασκευά, παρε 5 και τα σκετσακια του μακη..?

  10. Η μπλουζα σου είν' πιο πολύ για avatar παρά για υπερηρωες.Επισης δεν μαρεσει η μαγεια γιατί κανείς συμφωνία με τον Σατανα για να την αποκτησεις (ειδικά μαύρη μαγεια)