ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ επ. 1: Εμφανίσεις, ερωτήσεις και ιστορίες από Άρτα!




#netwix #kremaseto

Πρεμιέρα για το ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΟ, τη νέα κωμική σχολιαστική εκπομπή του Netwix με τη Δώρα Λιάπατα. Σε αυτό το επεισόδιο, σχολιάζει εμφανίσεις Grammy, μας μιλά για την Άρτα και απαντά στις ερωτήσεις του κοινού. Ξεκινάμε!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μλκ cringara την ζωή Μ με αυτά που βλέπω…καταρχάς αυτή η "κοπέλα" δεν είναι καν αστεία κ ρε φίλε τι μιλάει για χιούμορ αυτή ρε?Που πήγε ο τζουβελας??Άσε που αυτη που θυμίζει τις χωριάτες που είναι στην Λαϊκή…άσε που μιλάει κ για ντύσιμο αυτή που φοράει ότι ποιο ντεμοντε υπάρχει κ δίνει συμβουλές για να μην πλένουν τα μαλλιά τους οι κοπέλες…Που είναι το δύσκολο να πας στο μπανιο κ να λουστεις?Γιατί να πας να καταστρέψεις το μαλλί σου με την ισιοτικη κ να το κάψεις?Για να μην μιλήσω κ για τον ρατσισμό που βγάζει για τις πετιτ κοπέλες όπως για παράδειγμα την Αριάνα…Πλήρης απογοητεύση πραγματικά…Δεν κράζω απλά λέω τι με πείραξε…Κ εξάλλου για αυτό είναι τα κομμεντς…για να εκφράζεις την γνώμη σου σχετικά με το βίντεο

  2. Αν το ίδιο βίντεο το έκανε άντρας, αν σε κάποιους δεν άρεσε το πολύ – πολύ να πάταγαν dislike. Και σίγουρα κάποιοι θα έλεγαν: "Ε, αρχή είναι ακόμα, ας δώσουμε μια ευκαιρία." Αλλά αν μια γυναίκα τολμήσει να γίνει κωμικός, τής διαλύουν την ψυχολογία για να τα παρατήσει. Και, αφού τα παρατήσουν όλες γιατί δεν αντέχουν τις επιθέσεις, λένε: "Ε μωρέ, οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ, και η απόδειξη είναι ότι δεν υπάρχουν γυναίκες κωμικοί. Γιατί δεν υπάρχουν, μήπως τίς εμποδίζει κανείς να γίνουν κωμικοί;".

  3. Πολύ ωραία, ετοιμόλογη και επιτέλους μια κοπέλα με δυνατή φωνή να αντιπροσωπεύει και εμάς που δεν μπορούμε να ψιθυρισουμε και μας ακούνε πάντα 5 τετράγωνα παρακάτω.

  4. Ρε παίδες δεν σας αρέσει πατήστε το γαμημενο το ντισλαϊκ η μη το πατάτε καθόλου και φύγετε… μη βγάζετε χολή ρε φιλε η κοπέλα κάνει μια αρχή μη την γαματε την ψυχολογία … και ούτε του Αλεξάνδρου την θέση πήρε ούτε κανενός.. ο Τζουβελας ένας είναι! (??) Αλλά να μου πεις εδώ μέσα ότι θέλει ο καθένας γράφει δεκτό αλλά λίγο τρόπους ρε παιδιά . Πάντα φιλικά ?

  5. Τι καλιαρντα είναι αυτά; Ο Τσουβελας κρατούσε όλο το μαγαζί. Τώρα χάος!

  6. Αρχίσατε και εσείς να ανεβάζετε τις μαλακιες του καποτε comenty lab δείγμα ότι το κανάλι αρχίζει και έχει πτωτική πορεία

  7. Ειλικρινά ….. ότι 9/10 σχόλια έχετε καθίσει κ έχετε γράψει κάτι αρνητικό για μια κοπέλα που ξεκινάει κάτι. Έναν συνάνθρωπο σας. Πραγματικά με ξεπερνά. Πόση κακια πια σε αυτό το κόσμο; Δε σαρεσει; Μη το δεις! Μάντεψε τι; ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! Αλλα το μόνο που μας νοιάζει είναι να βγάζουμε τη χολή μας. Παντού και για τα παντα! Congrats.

  8. Λοιπόν χαλαρώστε λίγο και μην βγάζετε μόνοι σας συμπεράσματα τι σχόλια είναι αυτά αντί να στηρίξουμε την κοπέλα στην καινούρια της αρχή