Κωστής: Η Ευδοκία θα κάνει τα πάντα για να μην φύγει ο Νίκος




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. απο την πολυ σκεψη εχου καψει φλαντζα ,δεν λεω εγκεφαλικα κυταρα γιατι αυτα δεν υπαρχουν ,ολο αυτο πριν να φυγει ο Κωστας τωρα να σας δω .

  2. Να πω πως μπήκε πρώτος ο Νάσος να τον δικαιολογήσω για το ότι πέφτει έξω με τον Νίκο… πρέπει να είναι χαζός, αφού όπως μπήκε και καλά κόλλησε με την Ευδοκία… α μωρη, έρχεται κ η ώρα σουυυ

  3. Η Ευδοκία ενώ δεν έχει κακό χαρακτήρα είναι αντιπαθητική και ο μόνος λόγος που έχει ανέβει είναι εξαιτίας της εμμονής της κλίκας που έχουν μαζί της. Η πλάστιγγα γέρνει προς την άλλη όταν συγκρίνεται η Ευδοκία με την καταπτυστη κλικα και αυτό λειτουργεί υπέρ της

  4. Κοιμάστε ξυπνάτε ένα εφιάλτη έχετε…. Νίκο Ευδοκία ? Ότι φοβάστε θα το πάθετε χαλάλι σας και με Νασο παρέα ποιο γρήγορα φαίνεται η έξοδος σας από το σπίτι πικροχολοι ?

  5. Τι έχετε ρε πέτσα εσείς Κοροϊδεύετε τον κόσμο έτσι νομίζετε όταν θα φύγετε Και οι δύο πακέτο με την συμβία σου Νίκος Ευδοκία σας αγαπάμε σας θέλουμε νικητές

  6. Η Ανχελίτα και πάλι ψέματα ρε φίλε. Στην γραμμή ζωής η Ευδοκία είχε πει πως είναι μόνη της από τότε που χώρισε τον μλκ που την χτύπησε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι 5 χρόνια μόνη της!?.
    Ο Νάσος κλασικά ψέματα. Ειδικά αυτό με τα ρούχα της Ευδοκιας και το instagram, το ψέμα το ίδιο.
    Ευτυχώς πως τα ρούχα που φοράει η Ευδοκία στο σπίτι, πολλά τα έχει ανεβάσει στο instagram με tag την μάρκα και βρήκα ένα κιμονό που φορούσε στις αρχές.
    Παναγιώτης, φοβάται μη του πάρουν την θέση του ζευγαριού, ο Νίκος και η Ευδοκία. Καθότι τόσο κόπο κάνουν με την Ανχελίτα για να μας πείσουν.
    Κωστής, ο,τι να ναι γενικώς. Ο,τι πουν οι άλλοι, αυτός ναι.

    Ας τους πει κάποιος ότι Ευδοκία- Νίκος θα είναι οι βασικοί του τελικού. Ένας από τους δύο θα τα πάρει. Οπότε φτιάξτε μια φέτα με μερέντα και αφήστε τις αναλύσεις.
    ?

    Υγ
    Κοίτα πως κάνουν μη και τυχόν έχουν σχέση η Ευδοκία και ο Νίκος ?

  7. Η Ευδοκία έχει πάει στην παρέα τουs και αυτοί λένε λόγια για αυτήν δεν φεύγει ούτε η Ευδοκία ούτε ο Νίκοso Kωστήs οτι θέλει λέει.

  8. Ο Νάσος το παίζει κ φίλος της Ευδοκίας κ τις σούρει τόσα. Τι να τους κάνεις τους εχθρούς αν έχεις τέτοιους φίλους… Η Ανχελιτα μισεί την Ευδοκία, αυτή η μεταστροφή της φαίνεται ότι είναι ψεύτικη κ παροδικη

  9. Με το που τους είδαν να έρχονται κοντά λύσσαξαν. Φοβάται το ζευγαράκι μην τους φάνε την θέση; έλεος