Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι – Η Ωραία Κοιμωμένη #02




Μια εκπομπή για τον ανυπόφορο σουρεαλισμό, τις τρομακτικές αλληγορίες, την υποβόσκουσα κωμωδία που κρύβουν μέσα τους τα παραμύθια. Αναίτια δραματική αφήγηση και ανεπίκαιρος σχολιασμός από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη.

Ακούστε το κ εδώ:

Άγγελος Σπηλιόπουλος

Ηλίας Φουντούλης

Για περισσότερη Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι subscribe εδώ:

#ΚόκκινηΚλωστήΔεμένοι #παραμύθια

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. να πω κατι η καταρα δεν ελεγε οτι θα πεσει για υπνο 100 χρονια η πριγκιπισα;; το παλατι ολο γιατι επεσε και αυτο;; δεν στεκι εκτος αν η νεραιδα που ειπε οτι θα "βοηθησει" αντι να πεθανει την εκανε μεν να κοιματε απλα για 100 χρονια (που και αυτο κακο ειναι οντως) αλλα το εκανε και να παει και σε ολο το παλατι;; ωραια βοηθεια ρε αυτη ή ηταν χαζη – προβληματικη και δεν επιαναν καλα τα ξορκια της ή ηταν πολυ κοντα με την νεραιδα που βγαλαν στην απεξω οπου παρεξηγηθηκε και αυτη και ηθελε να τους κανει κατι χειροτερο… οπως και να εχει θα ηθελα πολυ να ειμαι μπροστα στην στιγμη που πεφτει η καταρα και λεει οοοοπααα το χωωωω αφηστε το πανω μου και μετα που εγινε η μαλακια

  2. Μάλλον ο βοηθός Μάγειρα κέρασε μερικά Χυπνοσεντόν την Μαρμίτα!! ..για να ησυχάσει!

    Μέχρι και οι μύγες αργοέγλυφαν την ξύλινη κουτάλα με τα μάτια κλειστά, τραυλίζωντας η μια στην άλλη… .

  3. Έπρεπε να έχει plot-twist. Η 13η νεράιδα είναι παλαιοημερολογίτισσα. Έρχονται τα γενέθλια, δε γίνεται τίποτα, ησυχάζουν ότι ακυρώθηκε η κατάρα και 13 μέρες μετά…τσαααακ!

  4. Εεεε οχι δεν ειναι δυναμον . Να μην καταλλαβαινετε την προφανη σημειολογια του βατραχου στο εν λογω εργο. Βατραχο αποκαλουσαν οι βασιλεις τον νανο γελωτοποιο του παλατιου, ο οποιος αφου φυστικωσε την βασιλισσα και η δευτερη γκαστρωθηκε πηγε και ρουφιανεψε στον βασιλια μια ταχα μου ταχα μου ιστορια για μα καλυψει τον κωλο του. Μαλιστα απο εκει φημολογειτε οτι καθιερωθηκε η φραση : Νανος ναι αλλα με κατι @@ ΝΑ. Τα σκευη μου.

  5. Καλημέραααα!!! Εγώ να ρωτήσω κάτι; Ποιος στο διάολο διοικούσε το βασίλειο εκείνα τα 100 χρόνια; Συνεχίστε είσαστε υπέροχοι!!!

  6. Ξερετε βέβαια τι συμβολίζει το αδράχτι που είναι να "τρυπήσει" την έφηβη βασιλοπούλα και που "έπαιζε με δεξιοτεχνία με τα χέρια της" η ώριμη κυρία στο κρυφό δωμάτιο του πύργου, ε;

  7. Ωραία η εκπομπούλα σας παιδιά ξεπετάγονται βέβαια εδώ και κει λίγες beerpitatakes.. 2 σε 1 γαμάτο