Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι – Χάνσελ & Γκρέτελ #03




Μια εκπομπή για τον ανυπόφορο σουρεαλισμό, τις τρομακτικές αλληγορίες, την υποβόσκουσα κωμωδία που κρύβουν μέσα τους τα παραμύθια. Αναίτια δραματική αφήγηση και ανεπίκαιρος σχολιασμός από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη.

Ακούστε το κ εδώ:

Άγγελος Σπηλιόπουλος

Ηλίας Φουντούλης

Για περισσότερη Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι subscribe εδώ:

#ΚόκκινηΚλωστήΔεμένοι #παραμύθια

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Άκουσα τα 2 πρώτα επεισόδια σε podcast, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να μη βλέπω τα μούτρα του Σπηλιόπουλου όταν κάνει τις διάφορες φωνές και τον Φουντούλη να γελάει με όλα αυτά!❤

  2. Το "κριτσι κριτσι κριτσινακι" είναι ότι πιο κοντά σε μετάφραση από το οριτζιναλ "knusper knusper knäuspchen, wer knuspert an meinem Häuschen" έχω ακούσει ???

  3. Κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε / σχολιάσετε τον άντρα με τον μπλε γενειάδα του Περρό……….. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παραμύθι

  4. Υπέροχοι ρε παιδιά!! Κάθε επεισόδιο και καλύτερο… ?
    Έχω ζητήσει από παραμύθια τον Ραμπελστίλτσκιν (ή Ρουμπελστίλτσκιν)

  5. Εν τω μεταξύ: γιατί απλά να αφήσουν τα παιδιά στο δάσος ώστε να τα ξεφορτωθούν; Πως αυτό θα τους γλίτωνε από την πείνα; Αφού ήταν ψυχολογικά έτοιμοι να αποχωριστούν τα παιδιά τους γιατί απλά να μην τα πουλήσουν; Με ένα σμπάρο τέσσερα τρυγόνια:

    1) Βγάζουν έξτρα χρήματα
    2) Γλιτώνουν 2 άτομα και άρα 2 μερίδες φαγητό καθημερινά
    3) Τα παιδιά δεν πάνε χαμένα (no pun intended) και όντως χρησιμεύουν σε κάποιους άλλους, π.χ. στη δούλεψή τους
    4) Κάποιο ζευγάρι που δεν είχε παιδιά και ήθελε παιδιά, τσουπ, μόλις απέκτησε παιδιά! Εδώ σε άλλα παραμύθια βασιλιάδες και βασίλισσες έψαχναν απεγνωσμένα παιδί, φανταστείτε πόσο θα πλήρωναν!

    Εγώ αυτό το λέω σπατάλη πόρων…

  6. Θα έλεγε κανείς πως πήραν το σπίτι'εργολαβία'…
    Θέλουμε Κοκκινοσκουφίτσα οπωσδήποτε..!

  7. Παιδιά, παρεμπιπτόντως εάν διαβάσετε την αυθεντική έκδοση, είναι σαν να διαβάζετε θρίλερ!!! Οι περιγραφές των παραμυθιών είναι πραγματικά τρομακτικές, χωρίς πλάκα σοκολάτας ????
    Υ.Γ. 29:02 Το μωσαϊκό είναι γλυκό Ηλία μου και μάλιστα τέλειο ?????? το παραμύθι σας ήταν μέλειο και σοκοτεινό πολύ, διότι κόλα τα κακά άρχισαν στο σοκοτάδι. Απορία!!! Τα παιδιά γιατί δεν πήγαιναν στο σοκολείο;
    Ε λοιπόν σας αφήνω γιατί ζαχαρώνω φολύ εδώ!!! ??

  8. ωραιο το βιντεακι σας παιδια αλλα για την ποροστασια του Φουντουλη μας βαλτε λιγο αφρολεξ στην καρεκλα πριν γινει κανενα κακοκ!