Κόρο: Γέλαγε το Πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος με το ζέσταμα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Εε φροντιστε να το δει ΟΛΟΣ ο κοσμος …ολο το πανελληνιο , η νεα γουινεα , ο αγιος δομινικος και η κυπρος

  2. Θα το δει ολη η Νεα Γουινεα , ολος ο Αγιος Δομινικος , ολο το Πανελληνιο και ολη η Κυπρος

  3. Αυτό που κάνει ο Παππας είναι ολοφάνερο, σφάζονταν πριν δυο βδομαδες και τώρα γίναν κολλητοί τα παιδιά. Ο ένας είναι μόνος του και σου λέει απτό να είμαι μόνος καλός είναι και ο Παππας και ο Παππας από την άλλη βλέπει ότι ο Νταφυ βγαίνει κάθε βδομάδα προτεινόμενος και δεν φεύγει με τίποτα και έχει γραπωθεί από κει για να μην φύγει και αυτός.

  4. κορόιδα σας τρολάρει ο daffy και εσείς τσιμπάτε Για αυτό θα πάρει το τρόπαιο και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ

  5. Πολλοί λέτε ότι ο Ντάφυ κοροϊδεύει τον κόσμο γιατί το παίζει θύμα, υποκρίνεται κτλ.
    Λάθος. Εάν ήθελε να υποκριθεί θα διατηρούσε ένα πιο χαμηλό προφίλ και δεν θα έλεγε τόσες σαχλαμάρες, θα ήταν αρκετά πιο προσεκτικός.

    Θεωρώ ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι θύμα και ότι έχει δίκιο κτλ. Ο λόγος που ο κόσμος τον υποστηρίζει ΔΕΝ είναι ότι έχει δίκιο αλλά λόγω της συμπεριφοράς των υπολοίπων απέναντί του. Και ναι αυτό λέγεται μπούλινγκ ασχέτως της φλυαρίας και των ανοησιών που πετάει ο Ντάφυ κάθε τρεις και λίγο.

    Το μπούλινγκ φαίνεται πως σιχαίνονται περισσότεροι οι τηλεθεατές μέχρι στιγμής.

  6. Ρε την Καρολάιν το τσουτσουνομπαουλο. Θέλει να κράζουν 8 τον 1 , κι αυτός να μην μιλάει. Με τη λογική της έπρεπε να σκύβει κ να μην μιλάει. Εδώ αυτή κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού την Μαριάνθη να μου πεις. Έχεις να φας κράξιμο κ χλεμπον Καρολάιν μολις βγεις, κ τοτε ίσως καταλάβεις το ποσό αχωνευτη πλάσμα είσαι. Τσουτσεκι