Κόρο και Ηλίας λένε ότι όλα καλά μεταξύ τους




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Σάκης δε στάθηκε ποτέ σε κανένα Είχε από κοντά. Ντάφυ στην αρχή για ψήφους και Ηλία γιατί τραγουδιστής είναι μη χάσει τον πελάτη!!!!Στον Ηλία έβαλε λόγια για τον Τζέιμς πρώτα μετά λόγια για την Χαμπερη και μετά για τους αμιγκος και τα κατάφερε ελπίζω ο κόσμος να ψηφίσει στον τέλος αυτόν που εκτός από καλός παίκτης είναι και άνθρωπος!!!

  2. Ο Κορο έβγαλε τον αληθινό χαρακτήρα του όταν άφησε τον Νταφυ νηστικό… και ακόμα χειρότερα όταν τσακώθηκε με την Μαριανθη που προσφέρθηκε να μοιραστεί το φαγητό της με τον Νταφυ.. Απίστευτη κακία.. Ακόμα και εχθρός σου να είναι κάποιος αυτό δεν το κάνεις. Τέλος. Αυτός δεν αξίζει να έχει θέση στο Γαλάτσι.. και ως εδώ έφτασε με την στηριξη της παρέα του..

  3. Όντως ήταν το σκυλί όλων όπως το σκυλί που έχεις στο αμάξι και κουνάει το κεφάλι. Αν δεν κουναγατε το κεφάλι δεν θα ξέραμε τι ανακατοσυρα κουτζομπολα ήταν.. Άρχισε να βγάλει το φίδι που έτρεφε. Αλλά τον έφαγε αντε για

  4. Θελω νικητη τον Λιακο και οχι το δηθεν ζευγαρακι της πλακας,ο Ασημακοπουλος που εχει παιδεια και αξιοπρεπεια με την ενεργεια του στο τελος τους εκανε ολους ρομπες ξεκουμποτες πολλα μπραβο σου Γιωργαρα που δεν εισαι οπως ο ψευτης Νταφη με τους αστεγους.

  5. Ο Ηλίας ενώ είχε κράξει Σάκη & Μαριαλένα μετά τους αγκάλιαζε και τώρα το παίζει θιγμένος που ο Κόρο του ειπε κατάμουτρα ότι είναι διπρόσωπος

  6. Ηλία είσαι παρά πολυ καλο παιδί και πραγματικά σε θεωρώ πραγματικό survivor. Ακομα και εάν οι δυνάμεις σου σε έχουν εγκαταλείψει τελευταία όσο ψυχικά όσο και σωματικά εγω θα συνεχίσω να σε υποστηρίζω για το πάθος και τη δύναμη που έδειξες από τότε που μπήκες στη νεκρή κόκκινη ομάδα και τους έδωσες ζωή. Μακάρι να σε δω τελικό μαζί μ Σακη γιατί είτε τον συμπαθώ είτε όχι θεωρώ πως υπέρ αξίζει να πάει καθαρά για λόγους αγωνιστικούς. Αν και για εμένα στη συμπεριφορά τα χάνει σε κάποια θέματα αλλά είναι καθαρά γνώμη μου (δεν σημαίνει ότι είναι σωστή απλά εγω ετσι το βλέπω)

  7. Υποστηριζω με τρελλα τον Ηλια, ομως πιστευω πως δεν ειχαν και εντελως αδικο οι αλλοι!!! Ο Ηλιας τελευταια ειχε προσκοληθει διπλα στον Σακη και φυσικα ολο αυτο εγινε, επειδη , ο Σακης ειναι ακρως χειριστικος. Εκει ειναι ομως η μαγκια Ηλια μου!!!

  8. Κόρο τώρα κάνουμε κολοτουμπα;χτες αλλά ελεγες Α ξέχασα αφού τώρα μπηκες στην τετράδα ΑΣΕ μας δεν πείθεις έπρεπε να είχες να φύγει απο καιρό γιατί παίχτης καλός δεν ησουνα με χίλια ζόρια εφερνες κάνα ποντο Αλλά σου βγάζω το καπέλο είσαι καταπληκτικός ψαρας

  9. Aυτο το παιδί να μην μπορεί να κρατάει για πολύ κακίες. Αυτό είναι το υγιές. Ανώτερος άνθρωπος

  10. Γορο εσύ έπρεπε να έχεις φύγει από το παιχνίδι πριν από Γάλακτερο Τζέιμς μπαρτζης χαμπερι αλλα βλέπεις εισουν φάρδος και εμεινες ακόμη και τώρα ελπίζω να ξεκουμπιστης και να δούμε τους καλύτερους παίκτες που αξίζουν όχι άυτην που κλαίγονται στην παραγωγή μπας και μείνουν στο Σαβαιρβορ.

  11. τώρα που το παλτο Κορο παρέμεινε, ολα μελι γαλα και λεει οτι δεν αναφερόταν στον Ηλια αλλα στον εαυτο του. Ασχετα αν αυτα που ελεγε χθες αφορουσαν μονο τον Ηλια. Ποιος πιστευει και συμπαθεί ρε αυτο το άτομο, πως γινεται να έχει υποστηρικτές αυτος ο αριβιστας που μεχρι και για να μπει στην τετράδα στηρίχθηκε στις πλατες αλλων.