Λάμπρος vs Γιώργος | Survivor | 28/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Η περίεργη φάση που μετα τον γιωρικα οι καλύτεροι στους διάσημους είναι ο Κωνσταντάρας κ ο Απόστολος

  2. Απο κει που λέγαμε οτι ο Λαμπρος θα είναι από τα μεγαλυτερα παλτα φέτος τελικα ειναι απο τους καλυτερους παικτες

  3. Ο Λάμπρος και σαν χαρακτήρας είναι υπέροχος ελπίζω να μην τον αλλοιώσει το παιχνίδι. Πιστεύω ότι όταν χάσει και κιλά θα γίνει αιλουρος τύπου ο Βο του 1ου.

  4. Μάγκες μην τρελαίνεστε!! Αυτή η πίστα δεν ήταν για γρήγορα άτομα αλλά για εύστοχα!! Όταν θα παίξουν άλλες πίστες που θα πρέπει να βαράς φουλ σπριντ και τον πρώτο ρόλο θα τον παίζει η ταχύτητα εκεί ο Λάμπρος θα έχει θέματα απέναντι σε δυνατούς παίκτες!! Βέβαια προσωπικά θα ήθελα να τον δω να πηγαίνει καλά γιατί τον πάω σαν άτομο αλλά πιστεύω του έχουν κάτσει μέχρι στιγμής οι πίστες!!

  5. Η ψυχή μετράει σε τέτοια ερασιτεχνικά παιχνίδια πολύ περισσότερο απ τα μπράτσα κ τα φάρμακα

  6. Παιδια δεν ξερω για εσας εγω τωρα στηριζω και τον Λαμπρο γιατι και παλτο δεν ειναι αλλα και λεει αυτο που εχει να πει εξω απ τα δοντια χωρις να προσβαλει καποιον και χωρις να ντρεπεται.

  7. Παιδια δεν ξερω για εσας εγω τωρα στηριζω και τον Λαμπρο γιατι και παλτο δεν ειναι αλλα και λεει αυτο που εχει να πει εξω απ τα δοντια χωρις να προσβαλει καποιον και χωρις να ντρεπεται.

  8. Παιδια δεν ξερω για εσας εγω τωρα στηριζω και τον Λαμπρο γιατι και παλτο δεν ειναι αλλα και λεει αυτο που εχει να πει εξω απ τα δοντια χωρις να προσβαλει καποιον και χωρις να ντρεπεται.

  9. Επικό πετσόκομα από Λάμπρο Κωνσταντάρα σε αυτό το παιχνίδι. Για αυτό είχε νεύρα ο Λάρισας στο συμβούλιο έχασε από τον Κωνσταντάρα και δεν μπορούσε να το χωνέψει!!!

  10. Όταν είχα δει το τρέιλερ είπα ακαλα νταξει παλτό θα ναι ο τύπος…Δεν το περίμενα ποτέ πως θα μετράει τόσες νίκες! Αποδείχτηκε και γρήγορος και εύστοχος! Παιχτούρα ο Λάμπρος..τελικά εύκολο είναι να κρίνει κανείς..Έλα όμως που αποδεικνύει πως κάναμε λάθος

  11. Απο κει που λέγαμε οτι ο Λαμπρος θα είναι απο τα μεγαλυτερα παλτά φέτος τελικά είναι απο τους καλύτερους παίκτες

  12. Μεγάλος παικτης ο Κωνστανταρας τελικα.Το δευτερο δυνατότερο χαρτι στους διάσημους μετά τον Γιωρικα

  13. Εσας ο πανηγυρισμος πριν καν κερδίσει σας θύμισε την Νικολ ή μονο εμένα ?
    Κατα τα άλλα αποδεικνύεται καλος παίχτης ο Λάμπρος ??