Μαριαλένα για το οτι βγήκε προτεινόμενη: Με “παραξένεψε” η απόφαση του Νίκου




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Θέλω και εγώ να εδώ στο survivor να παίξω θα κάντο ??? συμμετοχή συμμετοχή ακόμα είναι μικρή αλλά θα έρθω θα έρθω στα 23????☀️?????

  2. Μπράβο ρε Νίκο ειλικρινής και τα λες μες στα μούτρα τους μπράβο σου βγάζω το καπέλο και άσε τα μπιφτέκια να ψήνονται μόνα τους….

  3. Εγώ λέω ότι βλέπουμε ότι να'ναι ίσως και την μικρογραφία της κατάντιας της Ελληνικής κοινωνίας!! Πέρα από τα αθλήματα που σε κρατάνε σε μια "εγρήγορση" όλα τα υπόλοιπα είναι 0!! Συν τοις άλλοις ότι παίζει να είναι και στημένο όλο το παιχνίδι από την αρχή!!

  4. Σάκης ο δήθεν ήρεμος που ανάβει φωτιές και πάει κόντρα στα γνήσια παιδιά και ο Ντάφυ ο 43χρονος που το παίζει νιατο και γλύφει κάθε στιγμή λεπτά όποιον μπορεί

  5. Φυσικά και γύρισε στην μπιφτέκια από την ώρα που μπήκε ο Σάκης θα ρθει και η σειρά σου και του Σάκη φυσικά

  6. Του πείραξε που ψήφισε την δυνατή παίχτρια, όταν αυτοί όλοι ψηφίζουν τον ποιο δυνατό παίχτη καθε φορά, όλα καλά.

  7. Τη λες ρε μάγισσα αναρωτιέσαι κιόλας γιατί σε έδωσε. 5 μήνες ψάχνεστε με τον Τζέιμς πως να τον διώξετε. Και σας κακοφάνηκε; σιχτιρ Κίρκη..

  8. +1 αν οσο βλεπεις σακη μαριαλενα νταφυ να μιλουν σου ξεφευγει κ καμιά βρισια

  9. Ο Νίκολας δεν γύρισε καμία μπιφτέκα, τους τρόλαρε αλλά δεν έχουν μυαλό για να το καταλάβουν.

  10. Απόδειξη για το ποιοι ήταν ολοι τους…η χαρα τους δεν κρύβετε ολοι πανε τελικό..νιωθουν περηφανοι που διωξαν τα παιδια…τοσα τους κάνανε…ελπιζω να φαγωθούν μεταξυ τους…χαιρομαι για τα παιδια γλυτωσαν …απο ολους αυτους….

  11. Έρχεται η σειρά σας.ο άλλος είχε κοχονατα και έφυγε .Εσύ Σάκη και 30φυλλε ούτε μια τρίχα από τα τέτοια του δεν ειστε

  12. Σακη δε πειράζει κέρδισες … όμως τροχός είναι και γυρίζει οτι έκανες στο James θα το πάθεις και το εύχομαι δεν θα είσαι εσυ ο νικητής μη κανείς χαρές

  13. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία Wolt ??

  14. Έχουν μούτρα και μιλάνε εκείνοι που έχουν κάψει πια τη μπιφτέκα..
    Λίγο σεβασμό δε βλάπτει τόσο στο πρόσωπο του Νίκου όσο και σε εκείνο των τηλεθεατών!!
    Ε ρε κρίμα που έφυγε ο ? και δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό άτομα που για πολλούς δεν το αξιζουν..
    Κι αν φύγει και ο Νίκος θα 'ναι η πρώτη φορά που ο τελικός θα' ναι τόσο αδιάφορος!!

  15. Αυτή η κοπέλα δεν παίζεται.Αντί να σεβαστεί ότι τα παιδιά αποχώρησαν ,δεν μπορεί αν δεν πει την κακία της

  16. Νομίζω σιγά σιγά με τις ηλιθιότητες που κάνει ο ατζουν φέτος το παιχνίδι θα μείνει χωρίς τηλεθεατές. Νταξει το διαλυσατε γενικότερα. Δε ξαναβλέπω. Κ σας μιλώ σαν πρώην φανατικός τηλεθεατης

  17. Και λέει ο Σάκης ότι δε τον νοιάζει η μπλε ομάδα που ψήφισε Μαριαλένα ο Νίκος.
    Δλδ τόσες φορές που ψήφισαν Τζέιμς έπρεπε ν μαζευτούμε όλοι ν παμε Αγιο Δομίνικο κ να τους αρχίσουμε τις φάπες .

  18. Έχεις να πληρώσεις αμαρτίες που κατέστρεψες την ομάδα για τον Δον Κιχώτη..μη βιάζεσαι

  19. Ακόμα το βλέπουν αυτό? Έλα κούρασε κ οι ίδιοι κουράστηκαν για αυτό κ αποχωρούν μόνοι τους δώστε το στον Ντάφυ να βγάλει 500.000 κάνοντας ηλιοθεραπεία…κ να δώσει από 2000 στον Ηλία κ Σάκη που τον κρατάνε ακόμα μέσα ..

  20. Ο Νίκος σε έβγαλε τάκο Μανταλένα επειδή πήρε χαμπάρι το παιχνιδάκι που στησατε για να μη βγεις υποψήφια.