Με πόσα χρήματα θα απατούσες τον/την σύντροφό σου;




Οι σχέσεις και το φλερτ μπαίνουν στο μικροσκόπιο του “HUMAN By Vice”. Δολοφονικές ατάκες, πέσιμο σε μπαρ ή στα σόσιαλ μίντια, αλλά και ανήθικες προτάσεις α λά Demi Moore είναι οι θεματικές αυτού του επεισοδίου.

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Επίσης η ερώτηση έπρεπε να ήταν με πόσα λεφτά θα απατουσατε τον την σύντροφο?να δεις τι θα γινόταν..χαμός…εν γένει όλοι εκπορνευοντε ΟΛΟΙ Απλά η τιμή διαφέρει. Πάντος έχουν όλοι μια τιμή!!

  2. Αυτη με τα 10 ειναι καλη επενδυτικη Πρόταση,αν σκεφτώ κανείς ότι ένα ραντεβού γνωριμίας κοστίζει πολύ περισσότερα!!

  3. Den einai katholou asxhmo,aladen einai prototypo re mages… Malakia den einai auto? Parte dislike mono kai mono epidi den vazete to rimadi na skeftei kati kainourio… Me to na anakyklwnete video den alazei tipota sto youtube,opws o paliatsos 2j

  4. Εσείς που είστε τόσο μάγκες στο πληκτρολόγιο και γα…..τε, και τούς κοροϊδεύετε όλους, θα ήθελα να δω τις φάτσες σας στο βίντεο!! και μετά τα σχόλια χαχαχ

  5. Ρε παιδια, τι κανετε dislike; Το Netwix απλα ανεβασε το βιντεο. Εαν θελετε να εκφρασετε τη δυσαρεστηση σας σχετικα με τις απαντησεις που δοθηκαν (κατι το οποιο ειναι κατανοητο), καντε απλα ενα σχολιο.

    Καποιοι πρεπει να μαθουν πως δουλευει το YouTube, μου φαινεται.

  6. Αν και μια καλή αντιγραφή της σειράς του καναλιού CUT δεν είναι και άσχημο! Δοκιμάστε να κάνετε και παιχνίδια όπως blind dates ή beer pong με θάρος η αλήθεια θα έχει πλάκα.
    Πάρτε – υιοθετήστε ιδέες ελεύθερα λοιπόν…(https://www.youtube.com/user/watchcut/videos)

  7. Εσενα που εισαι μιση Γαλλιδα, περα του οτι σε εχω ερωτευθει οπως εχουμε ξαναπει, δε μου αρεσε πολυ η απαντηση σου σχετικα με την απατη. Αν σε απατουσε κι εκεινος δε θα ηταν πιο λογικο να χωρισεις αντι να απατησεις και μαλιστα επι πληρωμη..;; Νομιζω δεν σκεφτηκες αρκετα αυτη τη φορα, αλλα σ αγαπαω με τα ελαττωματα σου! 😛

  8. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΓΑΜΩ ΤΟ CRINGE ΣΑΣ! Αλλά μας κάνετε να γελάμε με τους ωραίους ανθρώπους που βάζετε. ?

  9. καλή μαλακία,δεν μπαίνω καν στο κόπο να το δω μου φτάνει ο τίτλος.Καλό είναι να μην χαλάτε το κανάλι σας με οτιδήποτε βλακεία μονο κ μόνο για βίντεο.

  10. Μαλακες όταν δε γουστάρετε τη σύντροφό τον σύντροφό και γενικά κάτι δεν πάει καλά και η σχέση έχει φθαρεί απλά μιλήστε και τραβήξτε χωριστούς δρόμους, τα έχετε ισοπεδώσει όλα, θεωρείτε μαγκιά να απαταμε στη σχέση, αν είναι να απατας ρε καραγκιόζη μην ξεκινάς καν σχέση, αν δε σ αρέσει σήκω φύγε αντρίκια πράγματα

  11. Για να μάθουν οι γυναίκες, μια κοπέλα ακόμα και να είμαστε full ερωτευμένοι μαζί της, αν ένας φίλος μας πει ότι την γουστάρει και δεν του το χουμε πει εμείς έχει ξεγραφτει από γυναίκα για εμάς. Και η Μόνικα Μπελούτσι να είναι δεν μας βγάζει ερωτισμό. Και όχι μόνο αυτό αλλά βοηθάμε και τον φίλο να τα φτιάξει μαζί της.