Με 10-8 παίρνει τη νίκη η Κόκκινη ομάδα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτό είναι γελοίο εφόσον δεν παίζει ο Τριαντάφυλλος τις περισσότερες φορές διώξτε τον

  2. Όλοι εσείς που μας ζαλισατε, με το δεξί zipline, ότι γι αυτό νίκησαν οι κόκκινοι, ο Τζέιμς εδώ δεξιά δεν ήταν?

  3. Κάποιες επισημάνσεις, διαβαζοντας κάποια σχόλια εδώ:
    -Ο Τζέιμς για πολλούς είναι απλά ένας αδύναμος παίκτης, που έφτιαξε ποσοστά παίζοντας με…….. αδύναμους παίκτες, σωστά;
    Ερώτηση: Τι ισχύει τελικά; Αποφασίστε. Είναι Αδύναμος που κερδίζει αδύναμους; Είναι Δυνατός που εκμεταλλεύεται; Κάτι δεν κολλάει.
    -Την ίδια στιγμή Σάκης και Ηλίας που είναι φουλ γυμνασμένοι και αθλητές, κάνουν ποσοστά παίζοντας πραγματικά με υποδεέστερους αντιπαλους, αλλά είναι εντάξει.
    Ερώτηση: Τι ποσοστά θα είχαν αν έπαιζαν με ισάξιους σε αθλητικά προσόντα και ευστοχία παίκτες?
    Συμπέρασμα:
    Ένας αδύναμος (σύμφωνα με κάποιους) και αγύμναστος (σύμφωνα με την κοινή λογική) παίζει με ισάξιους ή/και δυνατότερους αθλητικά παίκτες, αλλά κάνει στρατηγική για τα ποσοστά νικών.
    Δύο φουλ γυμνασμένοι αθλητές με μικρότερη παραμονή στο παιχνίδι, φτιάχνουν ποσοστά παίζοντας με κοινώς παραδεκτό, πιο αδύναμους, αλλά αυτό είναι ΟΚ και αποτελεί μέτρο σύγκρισης.
    Extra tip: Αν ο Τζέιμς είναι ένας αδύναμος, αδιάφορος παίκτης γιατί συχνά αποφεύγουν να τον επιλέξουν; Γιατί βγήκε τόσες φορές στα flag; Γιατί θυμήθηκαν όλοι και θέλουν να τον διώξουν; Γιατί όταν ρωτάει τι έκανε, κοιτάνε όλοι τους κοκοφοίνικες; Γιατί κανένας από τους παίκτες που αποχώρησαν δεν είπε κάτι πολύ κακό για τον ίδιο ή το Νίκο;

  4. Ο Παύλος μια χαρά τα λέει,είναι πολύ ηθικός και έντιμος για αυτό το παιχνίδι, έπεσε στην παγίδα και δεν θα παραξενευτώ αν μάθω ότι θα ναι προτεινόμενος πολύ σύντομα!Το παρατήρησα από την πρώτη στιγμή που έβλεπα τον αγώνα, το επιβεβαίωσα και εδώ που το ξαναείδα, ο Τζέιμς ξεκινάει δυναμικά είναι εύστοχος σε όλες τις βολές για να μην κινήσει υποψίες, πάει να μαζέψει μπάλες και ρίχνει μια ματιά στον Ασημακόπουλο στο 1.02’, βλέπει ότι έχει ακόμη πολλούς κύβους εκείνος και από εκείνη την στιγμή οι βολές του αρχίζουν να είναι όλες άστοχες, μια ρίχνει στο κάδρο, την άλλη στο πίσω κάδρο, δήθεν μοχθεί να κερδίσει αλλά στην ουσία επιδιώκει την ήττα !Αλλά είστε τόσο πορωμένοι που ακολουθείτε σαν πρόβατα τα τερτίπια της παραγωγής και του Ατζούν, καθίστε εσείς πρόβατα να υποστηρίζετε τους ευνοούμενους της παραγωγής και να ξοδεύετε τα λεφτά σας στα σμς!

  5. Ο παιχτης ψυχολογιας εφαγε στο πιατο τον παιχτη στρατηγικης.
    Ο κατα τα αλλα καλυτερος παιχτης στους στοχους εριξε 4 συνεχομενα σακια στο πουθενα!!! Ο Παυλαρας αυτο ειδε και μιλησε για την ψυχολογια του Τζειμς στον τελικο αγωνα!!

  6. Πρέπει από εδώ και πέρα να μην υπάρχει πέναλτυ γιατί δεν υπάρχουν αδύναμοι παίκτες, οποίος δεν παίζει δύο πόντοι στην αντίπαλη ομάδα.

  7. Πασχαλινό τραπέζι έπρεπε να είναι για όλους η παραγωγή δεν μπορεί να καταλάβει ο κ Λιανός δεν γνωρίζει?Σωστα δεν έγινε κανονικός αγώνας με έπαθλο το φαγητό .
    Άλλο τι θα δούμε κ Λιανέ μετά το ξεβράκωμα ?

    ?