Νάσος: Έχουμε δει πολύ θέατρο εδώ μέσα




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το να φωνάζεις είμαι δίκαιος ενώ οι πράξεις σου δείχνουν το εντελώς αντίθετο πρέπει να το κοιτάξεις..οι πράξεις είναι αυτές που σε δικάζουν κι ας φωνάζεις είμαι αθώος!

  2. Δε ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω..τον Νάσο που την έχει δει killer?τον Κωστή που όλα τα καταλαβαίνει??Την Άννα που τρεις λαλούν??το ζεύγος που ξαφνικά μπήκαν σε χειμερία νάρκη??γιατί το λένε big brother και δε το λένε big haters!??α ρε τι κάνουν 100 χιλιάρικα..

  3. Τερμα η παρακολουθηση του επεισοδιου. Κουραστηκα να ακουω τον βαλτο της παραγωγης. Ας το δει το υπολοιπο επεισοδιο η παραγωγη μονη της. Και αν συνεχισει ετσι, θα βλεπει το ριαλιτι μονη της.

  4. Ο Νάσος πρέπει να συνεχίσει να φοράει τα κολάν της Ευδοκίας και καλό θα ήταν να τα συνδυάσει με γόβα και στριγκάκι…

  5. Επόμενη μάλλον Μαίρη.ο Νάσος λέει στην Μαρία ότι ακούς πάς και τά λές μέσα αμέσως…. Μαρία εγώ; όχι.μετα από 5λεπτα στο δωμάτιο με Μαίρη και Άννα χαρτί και καλαμάρι όλα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ…… πρώτη έξω η Άνναααααα μετά η Μαίρη……..

  6. Λέει φουλ μα λα κι ες ..κ ειδικά στο επεισόδιο της Δευτέρας..ότι να ναι συμπεράσματα βγάζει..κ λέει πράγματα άκυρα..κ ο Κωστής τώρα που το είδα απόρησα ..θέλει ν μάθει αν λέγανε τίποτα πίσω από την πλάτη του κ αν τον υποστηρίζε η Μαίρη. .την στιγμή που κραζάνε την Μαίρη κ δεν μίλησε ποτέ..μην χαρακτηρίσω…δεν είναι ωραίο..

  7. Ο Νασος ειναι ο ελεινοτερος χαρακτηρας που περασε απο το μπιγκ μπραδερ.Αρχικα τους εγλυφε ολους, τους κατηγορουσε ολους απο πισω τους και μπροστα τους δηθεν τους υποστηριζε, δεν επαιρνε θεση, ακρως διπλωματης, και τωρα εχει αφηνιασει. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. Παραγωγη βγαλτον πιο γρηγορα απο την Παρασκευη, δεν αντεχεται αυτο το αποβρασμα.

  8. Εγώ προσωπικά βλέπω μια Μαίρη που είναι τελείως διπρόσωπη μέσα στο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο Νάσος πάει πίσω απλά η διάφορα μεταξύ τους είναι ότι ο ένας υποκρίνεται και η άλλη από την μεριά της παίζει το ρόλο της αθώας κλαψούρας

  9. Μου αρέσει που η Μαίρη την λέει στον Νάσο για το σκηνικό με τον Ισίδωρο και μόλις έμαθε ότι ψηφίστηκε είπε "καλή αρχηγία" μπροστά στην Μαρία. Απελπισμένη φουλ.

  10. Αυτό ο Νάσος ποιος ακριβώς νομίζει ότι είναι? Όταν τον απειλούσε ο Στηβ μοκο και τώρα το παίζει ακριβό δίκαιος? Εγώ υπαλλήλους δε γουστάρω, έχει φαγωθεί να δείξει ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι? Η κλίκα? Γιατί τόση πρεμουρα δε καταλαβαίνω να τους βγάλει καλούς? Η Αγγέλα όμως δε χάνει ευκαιρία να μας δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Και πάλι ψηφοφορίες στήνουν