Νάσος: Η Άννα μου έδειξε ότι χάνει τα όριά της




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτός ο άνθρωπος δεν θα έπρεπε να έχει δημόσιο λόγο για κανέναν λογο, ξεφτυλιζετε στο πανελλήνιο

  2. Θα επιμείνω: Ο Νάσος είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος λόγω των ναρκισσιστικών/αυταρχικών στοιχείων προσωπικότητας. Δεν είμαστε όλοι ικανοί να διαχειριστούμε τηλεπαιχνίδια εγκλεισμού. Πρέπει να φύγει χθες.

  3. Η Αννα μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά δεν είναι επικίνδυνη.. Μα μόνο του ιδίου της του εαυτού.. Ο Νάσος πάλι, είναι επικίνδυνος για τους άλλους…κακο κάνει στους άλλους.. Παίζει άσχημο παιχνίδι σε βάρος των άλλων.

  4. Όταν μιλάς με τοξικό άνθρωπο,όπως είσαι εσύ Νάσο , αυτό παθαίνεις, χάνεις τα όρια σου δηλητηριαζεται η σκέψη σου ,ταράζεσαι…
    Όλα τα τοξικά άτομα αυτό λένε:
    Εγω το καλό σου θέλω..
    Εγω είμαι δίκαιος.
    Κι όταν τα πραγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν αντιστρεφουν την συμπεριφορά τους στους ανθρώπους γύρω τους γιατί εκτός από τοξικοι είναι και χειριστικοι ! Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά πάνε μαζί σε τέτοιους ανθρώπους.

  5. του Νασου του βγαζω το καπελο εφαγε τον Κωστα απο την στιγμη που ο Κωστας πιστεψε οτι του ελεγε για τους αλλους γιατι αυτο που ενδιαφερει τον Νασο ειναι να μη φυγει αυτος το ποιος θα φυγει δεν του κανει καμια αισθηση ,περαστικα σε οσους δεν τον εχουν καταλαβει ακομη

  6. Στην αρχή εξοργίστηκα που παρέμεινε ο ρουφιάνος. Όμως έχει και τα καλά του. Όταν επιτέλους ξεκουμπιστεί, θα έχει να διαβάζει τα σχόλια που γίνονται για τη συμπεριφορά του, ακόμη μιας εβδομάδας. Για να αντιληφθεί καλύτερα το μέγεθος της εκτίμησης που του έχει ο κόσμος. Μπλιαχχχχ

  7. Ο Νάσος ήξερε την κλίκα από πριν και μπήκε να τους φτιάξει την εικόνα λέει! Μάλιστα , καταλάβαμε δε θέλει τα λεφτά!?????

  8. Μ αρέσει που το παίζει άνετος λέγοντας ότι ήθελε να βγει υποψήφιος για να δει τη στάση του κόσμου απέναντι του κι όταν είχαν μείνει στο τέλος αυτός και ο κρητικος στην αναγγελία αναχώρησης από το σπίτι του big brother, είχε γίνει κίτρινος σαν το λεμόνι από την αγωνία του και το φόβο του αν θα φύγει. Σιγά ρε βαρυμαγκα, μας έπεισες..

  9. Τον Ευρυπιωτη κι αυτόν επίτηδες τον ψήφισε; για να δείξει τον αληθινό χαρακτήρα της Μαίρης;; ??? Τι ακούμε ρε παιδιά

  10. Νάσο δεν θα υποστηρίξει τον ευατό τηs η Αννα ο κάθε άνθρωποs το πέρνει διαφορετικά τι είναι αυτά που λεs.

  11. O Νασος κοιταει ολους τους αλλους εκτος απτον εαυτο του…Α, ναι! Ξεχασα! Αυτος ειναι "τελειος"