Νάσος: Μου μιλάνε σαν να είμαι επισκέπτης




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Etzi Bravo waltous mialo Kai taksi oxi Mono glifiounde mprosta Stis kameres (ndropi Miden tous wlepoun Kai i goneis tous) Kai pirazoun ta Dio pedia (Evdokia&Nikos)
    Bravo Naso ♥️♥️

  2. Είναι δυναμικός, έχει αξιοπρεπή λόγο και τα λέει αντρίκια.. Έτσι θα επιβιώσει εκεί μέσα..γιατι να τον φάνε λάχανο προσπάθησαν, αλλά νμζ πως κατάλαβαν πως δεν μασάει. Μπήκε στο στόχαστρο τους πάντως.. Και θα βρούν άλλον τρόπο να τον φάνε

  3. Ρε τούμπανο είσαι μάγκας!
    Πέτσα κ Στιβ μόλις αποδείχτηκε ποσό γυναικούλες είστε.. αντί να τα βάλετε με το τούμπανο τα βάλατε με την Ευδοκία!!

  4. Αυτά που λέει ο Νάσος,αν τα έλεγε κάποιος άλλος χωρίς να είναι γυμνασμένος θα τον έγραφαν στα @@ τους ή θα έπεφταν να τον φάνε.

  5. Του επιασε την κουβεντα η Σαμανθα κ δεν την ψηφησε αν κ του αλλαξε τα λεγομενα τελειως.Ποιον ψηφησε εκτος απο ροχαλιτα΄?

  6. ωραιός λόγος! θετικό ότι αυξάνονται αριθμητικά οι συγκάτοικοι που μιλάνε κανονικά ελληνικά

  7. Τους πονάς για αυτό !!!!Νασος μαζί με Νίκο τελικό και εννοείτε ευδοκια

  8. Γλεντα τους χωρις σαλιο αδερφε!Αυτο τους αξίζει τετοιοι που ειναι.Και στο παιχνιδι και στην εξω ζωη αυτα τα ατομα θελουν γλεντημα!

  9. Πετάξτε έξω τον φασίστα ρατσιστή χρυσαυγίτη που εκτός τον άλλων είναι και ψέκας.Οποίος αναρτά και φωτό στα σόσιαλ με όπλα!!!Ωραία επιλογή κάνετε στους παίκτες……

  10. Ρε παιδια σαν εχω ενα μικρο προαισθημα οτι μαλλον δεν θα ειναι ο Νικος η η Ευδοκια καποιος απο αυτους τους δυο νικητες και θα ειναι ο Νασος δεν ξερω πως απλα ετσι μου φαινεται, οχι οτι θα με πειραζε κιολας αν μεινει με τον ιδιο χαρακτηρα οπως μπηκε μεχρι το τερμα τοτε χαλαλι του :))

  11. Μια χαρα την παει να βγαλει τους υποψηφιους η κλικα η δικαια κ καλα..πιστευω ο κοσμος να μην κρατησει το μοντελο απο τα λιντλ κ διωξει εναν απο ευδοκια κ νικο..θελει να τους κοπουν λιγο τα φτερα εκει των διασημων κ της παρεουλας που γνωριζοταν απο εξω..